Wednesday, 3 April 2013

Laman Muka buku Bertukar Wajah Lagi ;)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum :)
Baru perasaan wajah Facebook berubah lagi.
Mungkin ramai yang belum bertukar..
tapi Facebook wia sudah. Memang nampak lebih kemas
dan eksklusif dari sebelum nie..

Saya suka! saya suka! bak Meimei dalam upin ipin ;p
Susunan timeline lebih tersusun. Tidak la pening macam dulu.
Kemudian segala info dan like page semua
diletak disebelah kiri. Memang terasa sejuk
mata memandang.....

Kira segala timeline atau status post
semua lebih teratur. Tak ada la ke kiri ke kanan.
Pening tengok antara yang mana satu post lama dengan post baru.

Ahaa. Kalau uOls perasan juga nama FB pun dah terletak
di atas cover photo. Dan bukan lagi di bawah cover photo.
Ala -ala edit pulak kan? :)

Tak ada lagi gambar-gambar tag yang semak kaat atas info.
Kira selesa la untuk ber-Facebooking.
Kalau uOls suka berlaman sosial.
uOls akan perasan. Kalau dulu Myspace.
Kemudian Tagged, Hi-5 dan Friendster.
Dan selepas tu baru la ada Facebook, Twitter dan Youtube.
dan sekarang Instragram. Terbaru lagi pulak Keek.

Wahh tak larat nak kejar zaman teknologi sekarang nih.
Setakat ni hanya akaun Keek dan Youtube wia tak ada.
Belum ada nafsu nak join lagi. Heheh.

Memang banyak uOls. Sekarang WeChat pulak muncul
selepas WhatApps dan BBM.. Hewhew :'P



Mula terfikir masa depan ..apa lagi yang nak diwujudkan ye.
Blog dan Tumblr pun apa kurangnya. Salah satu laman sosial jugak.
Wahh banyak tuu..! Geleng geleng kepala..
dan apa lagi, kejarlah masa jangan ketinggalan.
Ambik yang baik, buang yang buruk. Fikir Positif ;)

Biar kita seiring dengan perkembangan semasa.
Hidup kena up to date.. tapi jangan sampai melampaui batas ye.
Selamat berblogging <3 nbsp="">

4 comments:

  1. Ha'ah..! Bnyak giler dah laman2 web yg bwu skunk. Pu3 pun mmg malaz nak buat coz mmg x sempat pnya nk kejar. Hehee

    #Ckup lah ada BLOG---FB---TWITTER jer.. :D

    ReplyDelete
  2. oh,patut la masa nabila sign up acc baru fb sepupu nbla rasa lain. yang nabila still yang lama. ;)

    ReplyDelete
  3. wahh cntikk...
    fb sy still yg lama lg laa..xlawa.hehe

    ReplyDelete
  4. kite punyer pun still tk ubah lg.. old one.. =] its not a big deal.. function nyer same aje... =] peace...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi