Friday, 12 April 2013

Video Khas untuk Orang Asia Termasuk Saya ! ;)

Assalamualaikum dan salam penghulu segala hari...
Entri lepas memang semua orang teruja.. Hehe..
Biasalah kan, benda baru. Dan yang paling penting, WeChat menarik!

Ok setelah dua hari tak menaip..
memalam cenggini rasa nak hapdate blog pasal 
sesuatu yang bagi orang terasa.. Termasuklah wia ;)

Sebenarnya wia memang kaki camerawhore.
tapi bila upload gambar mesti gambar yang cecomel saja.
Tak mau la tunjuk kepelbagaian gaya yang bukan- bukan ;p
Nanti tak terserlah keayuan. Upss. * melawak *  Haha


Kalau masih kanak kanak tak apa. Ni dah belia 20-an
memang kena jaga imej walaupun 
masih remaja trang tang tang tau.
Nak nak masih single. Memang segala gambar nak dimasukkan
dalam Facebook, Instagram dan lain- lain.
Jom tonton video yang kena sebijik kat batang hidung sendiri.



Memang ini la wia.. Nak makan, snap gambar dulu.
Apapun rasa nak snap gambar..
Sampaikan si dear pun dah tahu perangai wia.
Termasuk mak ayah dan adik-adik lagi laa.. Hee
Ok kat bawah ni  pulak video hamster yang smart dan kiut ='P
Suka tengok walaupun nampak tak real, edit mungkin
tapi alahai..omeynya lahai...




Video hamster, video tambahan saja. Hehe
Sebab nampak smart. Selamat berblogging dan selamat menonton
:)

3 comments:

  1. haha..mmg sama jugak ngan nik video kat atas tu..kikiki
    semua gambar rasa nak snap.hubby tengok jea la. dah tahu perangai bini dia gitu.dah redha agaknya.haha

    ReplyDelete
  2. hehe.. sep kak :D :)

    sama la kita kan.. Camwhore mmg tak boleh pisah ;)

    ReplyDelete
  3. salam dawia
    Lamatan pg tirana aduka.
    Maaf lama tak dtg sini.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi