Monday, 15 April 2013

Pengalaman Baca Blog B2B :'D

Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim..
Hujung minggu mesti tak terhapdate blog kesayangan nie...
Bukan nya tak buka blog, cuma nak hapdate tu kadang-kadang 
rasa macam nk baca blog orang je.. Hehe

Baru-baru ni terbaca blog B2B (Bride to Be)..
alahai mood nak berkahwin mendadak rasa ;p
maklum ler nak berumur 20-an nie..
perasaan tu datang sekali sekala.
walaupun sebenarnya tak nak fikir pun. kuikui



Banyak lagi masa sebenarnya..tapi entah secara naluri..
terdetik dalam hati.. Oh macam ni rupanya persiapan orang kawin.
Tak pun terfikir banyak rupanyaa disebalik tabir sebelum kawin.
wia yang tak tahu apa-apa sekarang ni..
boleh la tahu serba sikit apa yang dipanggil persiapan kawin.

Wahh..memang suka baca blog B2B nih..
macam baca diari diorang yang counting the day..
dari A sampai Z uoOls..
yang bestnya kalau diorang buat sendiri persiapan.
Like DIY dan gubah itu ini sendiri.

wia respect sesiapa yang pandai jahit manik sendiri.
Buat veil dan segalanya ikut kreativiti sendiri.
Memang satu kelebihan dari segi penjimatan..Hehe :'D


so, kira menbantu bakal pengantin mencari tips atau idea
buat majlis masing masing. Eh? yang wia dok bercerita
ni masa wia lambat lagi. So, jangan 
dok perah otak wia dok bagi hint ke apa
memang lambat lagi. Pelan pelan.. in  Sha Allah one day.. i will followed them 

So semua nak yang terbaik untuk hari bahagia kan?..
wia doakan setiap pasangan bahagia dan kekal til jannah..
lahirkan anak dan baby yang soleh dan solehah..
P/s : Oh tak sabar nak merasa nikmat dunia nie... Allahu :')

1 comment:

  1. Cida lama lagi nak kawen tp memang suka masuk b2b dr dulu lagi..sebab suke bidang andaman kot=)))

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi