Thursday, 18 April 2013

Demam Gwiyomi Kiyomi..♥ Comei!

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum :)
Sebelum ni wia dok dengar-dengar je pasal gwiyomi dan kiyomi nie..
tapi semalam tengok Youtube saja cuba-cuba nak dengar
apa kebenda kan? Supaya tak nampak 
cam katak bawah tudung saji. Hikhik

Rupa-rupanya pasal gaya comel ala barbie doll
yang diperkenalkan remaja Korea. 
Terus rasa macam alolor.. Sweet rakam diri sendiri.
Buat gaya yang cecomels..Memang ohsem! ;)

Sampai-sampai terus tersebar dalam Facebook
pasal gwiyomi nie.. Ingatkan masa wia baru tengok tu.
Belum sesapa pun share lagi pasal ni..
Tup tup sampai ke malam demam gwiyomi ni..
Siap ada parodi bagai.. Asalkan comel
dan tak bertentang dengan agama. Tidak salah untuk berhibur.
wia pun suka sangat tengok. Kiut!! 


Versi Melayu..kikiki. Memang pemes adik ni nanti.


Dont look at other girlsYou're mine (You're mine) Dont even talk to other girlsI'm yours (I'm yours)Please pinky promise me That you'll never leave me alone :'P

Macam demam psy dengan lagu Gangnam Style.
Gwiyomi pulak jadi sebutan sekarang. Haha.
Cepat betul tersebar. biasalah zaman teknologi.
Ok kat bawah ni kalau uOls pun nak buat gwiyomi..
Cecuba tengok guide kat bawah ni..walaupun kecik cinonet gambarnya.



:)

5 comments:

  1. hey hey!! sama lah topik kita. aku plan nk buat gwiyomi jugak nanti tapi tak sure lagi nak buat vid ke cmne. bagi idea sket kt post aku nanti,k. thanks.

    ReplyDelete
  2. akak pun baru tahu.. thanks for sharing.. :D

    ReplyDelete
  3. comel je tgok .. :)

    ReplyDelete
  4. semua demam gwiyomi. hikhik ^^, try la buat lepastu post. mesti comeeel.

    ReplyDelete
  5. hehehe demam gwiyomi pulak dh skrg ni kan. tp xleh blah klo tgk parodi. adehaiii. huhu

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi