Wednesday, 24 April 2013

Koleksi Akseksori Zaman Belasan Tahun ;)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua...
Dah lama rasanya wia tak memakai 
aksesori seperti cincin, subang dan rantai..
Memang kegemaran para gadiss.

Tetiba petang ni di rumah buka box aksesori dah mula
gatal-gatal tangan nak pakai cincin fancy, 
anting-anting zaman remaja dedulu yang ala goyang-goyang tu ;p
Hahaha. Gadis dan aksesori memang tak boleh pisah.
wia tak taksub sangat pasal aksesori..

Cuma masa umur belasan tahun..Memang gila membeli juga.
dari ke gelang kaki sampai ke aksesori atas kepala.
cincin, anting-anting dan rantai jangan cerita..
Memang pantang tengok orang kata. :')
Percayalah tu zaman remaja wia...
Sungguh barang barang tu masih ada sampai sekarang..


Rasa sayangg pulak bila tengok lama-lama..
Nasib masih tersimpan rapi..
cuma tak tahu masa bila nak pakai sekarang nie....
Mungkin simpan buat koleksi peribadi 
dan perhiasan bila rasa nak pakai.


Sesetengah orang, barang-barang 
macam ni sangat sentimental value kan?
Setuju sangat. Kadang tu pemberian ibu ayah..
pemberian si dia dan buah tangan dari adik beradik.
Jadi baik disimpan sehingga ke anak cucu. * senyum *

Nak tunjuk ke tak ek barang koleksi wia??
Fikir sejenak.. Hmm setelah 10 minit...
tak jadilah nak share.. Segan. Hikhik
Selamat Berblogging.. Sekarang dah jarang pakai..
Bila terasa nak pakai baru gatal-gatal usik box ;)

Percayalah wanita adalah perhiasan dunia.
Hiasi peribadi, akhlak terpuji..

6 comments:

  1. Comel je... Xpe untuk koleksi ...mmg ada sentimental value... :)

    ReplyDelete
  2. Waaaaa . Hurmm . Nak kumpul gak laaa :)

    ReplyDelete
  3. alaa...share la pe ke bende nye tu....hihi

    ReplyDelete
  4. dulu suka main mesin tikam-tikam dapat cincin tu.haha

    ReplyDelete
  5. kan. penuh sentimental value.. brg nostalgia..hee harus simpan kemas2.

    ReplyDelete
  6. hehe..kita semua benda2 mcm tu dah buang..haha..tak suka kumpul..hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi