Tuesday, 11 October 2011

McD Delivery Straight in MyDoor House :]

Assalamualaikum dan Salam ceria buat semua :) 
Sebelum ni tekak ni rasa teringin sangat nak makan makanan cepat atau kalau dalam bahasa omputihnya FAST FOOD ala Barat macam Pizza Hut, Domino, KFC, McD dan banyak lagi. Tapi yang paling terasa nak makan McD..dari balik bercuti raya sehingga bawa ke minggu ni, akhirnya hujung minggu hari tu dapat juga lepaskan kempunan makan McD yang sedap dan kentang yang best femes amos tu. Kalau dah teringin semuanya jadi sedap, Heheh. Maklumlah dah agak lama kot tak telan burger McD..yummy ! Terkini Quarter Pounder with Chesse. Hadoi terliur beb!

Dah nama pun teringin sangat nak makan, tapi asyik tertunda sebab minggu lepas sekali keluar dah banyak makan. Tertunda lagi..last last tergerak hati bagitau roomate buat delivery pada malam hujung minggu hari tue ;) Nekad kot ! Siap buka laman rasmi McD untuk pilih menu bagai dan survey harga. Kemudian, roomate wia pun setuju nak sesama dinner dengan McD, akhirnya pukul 9 malam macam tue, weouls buat order di talian panas McD dalam masa setengah jam, order yang diminta selamat sampai depan rumah, se;epas weouls dengar bell berbunyi. Hee cepat ! Suka sangat..lalalalala :p

My Meal ;)
My Quarter Founder with Chesse ;)
The Cute Box :p
My Dessert, Sundae Strawberry :)
Sangat puas hati dapat makan ni semua :) Harga pun tak mahal sangat even delivery, akhirnya tercapai dapat makan McD. Malam tu makan sesama dengan roomate wia sambil tengok cerekarama macam tengok movie pulak rasanya. Hee. Lepas makan kentang dan minum air pepsi gas, cepat kenyang dan rasa burger wia besar sampai ke tengah malam boleh makan lepas sambung tengok cerita "Bini biniku Gangster"..

Sangat heppi dapat makan McD ;)
Blurp ! Hee.. btw best makan fastfood sekali sekala tapi jgn amalkan selalu. Selamat berblogging uoOls. Esok test wia ditunda lagi untuk kedua kalinya sekali gus esok tak ada kelas, dan jadual peperiksaan untuk final draf pertama dah keluar even wia tak puas hati dengan satu tarikh yang spoil. Harap harap jadual untuk paper tu berubah. Amin. Doa doakan ye kengkawan..

5 comments:

  1. heee.tetibe nak makan pulak

    ReplyDelete
  2. makan ler nis.. cepat2 :D

    ReplyDelete
  3. sedap nyer...hantu double cheese...tp now tgh diet huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. dawia..kapet kite sama la hahaa.. :D

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi