Tuesday, 3 July 2012

Blessed ME :)

Assalamualaikum dan Salam Ceria ;)
Sekejap kan dah masuk 3 Julai bersamaan 14 Syaaban 1433 H..
Insha Allah Julai adalah bulan yang baik 
dan kita sebagai umat Islam menanti bulan kerahmatan bulan mulia
iaitu bulan Ramadhan yang mulia.

Bulan Syaaban pun bulan yang digalakkan untuk berpuasa sunat.
Insha Allah kita sama sama beribadah ye semoga rezeki bertambah
dan mendapat limpah rahmat dariNya.

Wia sangat gembira dah kongsikan business wia dengan kalian.
Masih baru dan merangkak ke depan insha Allah.
Doa doakan ye. Terima kasih pada yang support.
Terima kasih juga pada sesiapa yang sudi LIKE seikhlas hati.
Juga menjadi follower blog picisan wia yang satu ni..Hikss
Terharu sangat :')

 


 

 

Bagi wia sekarang jatuh bangun,semuanya bermula dari bawah..
Tak tahu kena banyak bertanya.
Baru hidup ni kena selalu belajar. Belajar dari kesilapan.
Belajar dari kegagalan.
Akhirnya wia harap business wia suksess.
Mungkin lepas ni wia fokus bisness hanya dalam FB ;)

4 comments:

  1. semoga murah rezeki wia..all da best..:)

    ReplyDelete
  2. suka ayat kat gambar tu.. apa2 pun moga di bulan mulia nie rezeki dan kesihatan makin bertambah hendaknya wia :)

    ReplyDelete
  3. sejuk je baca entry wia nih...hehe...semoga wia berjaya dan terus maju dalam berbisnes dan apa jua bidang wia ceburi ok dear...:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah e'in dpt wat pose sunat..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi