Wednesday, 18 July 2012

Silaturrahim.....

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia
Bangun pagi dengan semangat baru dan berkobar kobar..
Lagi beberapa hari menjelang Ramadhan yang ditunggu tunggu..
maka Syaban pula kian melabuh kah tirai..

 Sebenarnya wia nak kongsi kegembiraan semalam.
Berjumpa dengan besties wani memang teruja.
Lama sekali baru kami berjumpa..
Memang rindu, dan bestnya dia memang kawan baik wia
yang setia dari dulu sampai sekarang..

Banyak cerita yang di sembangkan.
Al-maklum laa lama tak jumpa.
Selalunya taman dekat tasik menjadi tempat kami jumpa.
Hikhik. Mungkin sebab masing masing belum bkerjaya
sebab tu hanya mampu jumpa dekat area rumah saja.

Kalau tak lepas ni boleh la masuk sistem belanja membelanja ;p
Insha Allah suatu hari nanti..
Masanya akan tiba jua..
Kaan sekali, kawan selamanya..Amin.

My besties :'D

Pizza Hut !! :')

Dan selepas itu pulak, wia dan dak Pali beli Pizza Hut
yang di idam idam kan tu..#Kununnya..
tapi memang lama juga kami adik beradik tak makan.
Sekali beli 2 regular Pizza..
"Masala dan Chicken Hawaii".....
Nyum nyum nyum ;)
Yang lagi sedap Chicken Hawaiii...Thumb Up!

Cukupla kami makan 4 beradik.
Dalam gambar hanya satu, dan dalam 
kamera ada wia snap gambar dua dua..
Cuma segan malas nak transfer masuk lappy..
Yang lagi satu uoOls bayangkan ja lah ek =')

Ceria selalu dan wia harapkan apa 
yang kita ingini akan menjadi kenyataan..
Mudah mudahan.......
 


6 comments:

  1. wahhh sedap pizza tu..menyelerakan

    ReplyDelete
  2. sedapp nye PH tu ,
    lame nye tak makan ,
    hehe :D

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan..
    pose jgn tak pose! :)

    ReplyDelete
  4. pizzaaaaaa..terliur tgk! :)

    ReplyDelete
  5. Rasa pizza cam lempeng je....
    gurau je.....
    salam kenal dari TiranaAduka


    Assalamualaikum wbth...

    Salam perkenalan dari
    TiranaAduka...
    Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

    From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

    Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

    Wasalam..
    Ikhlas,
    TiranaAduka...

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut bulan ramadahn dear ^__^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi