Monday, 2 July 2012

Inner Bawal Sesuai Semua Jenis Tudung :)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..
Sedikit cara pemakaian Inner Bawal AddaFluffy Collections
Inner Bawal yang comel ni boleh digayakan dengan pelbagai jenis tudung.
Walaupun sinonimnya inner bawal dan inner cotton digayakan dengan shawls.
Bagi wia dengan dengan tudung bawal sendiri pun tak ada masalahnya.

Bagi wia sendiri, wia suka gayakan tudung dengan pelbagai cara.
Jadi tak sah kalau keluar kemana mana tak menggunakan 
inner bawal yang boleh buat muka nampak selesa dan tak boolat sangat. 
Dapat la kurangkan sikit ketembaman..Hikhik

Serius bila wia gayakan selendang atau shawl sebelum ni, 
memang inner yang digunakan melekap dan tak muncung. 
Jadi muka akan nampak tembam yang ketara. 
Tambah pipi memang dah bambam lagi ketara nampaknya.
Selepas guna Inner bawal comel ni pemakaian tudung nampak menyerlah dan sopan.

wia gayakan pulak Inner bawal ini dengan tudung bawal sendiri.
Masha Allah memang nampak muslimah habis.
mak wia sendiri berkenan tengok dan mencubanya ke sekolah. Hihi

Pemakaian Inner bawal dengan selendang corak :)

Pemakaian Inner dengan shawl 3 tone :)
Pemakaian Inner dengan tudung bawal trend terkini ;)
Digayakan Inner Bawal dengan tudung Bawal plain ;)
Model tak bertauliah dalam gambar ni. Tak mekap. Cuma nak tunjuk Inner bawal pun boleh digayakan dengan tudung Syria ;)

Maaf model tak cantik. Bukan itu yang penting yang penting, 
uoOl yang pakai  Inner bawal pasti  nampak COMEL ! :)
Jom singgah  fanpage ini Addafluffy Collections dan cuba sendiri..
Cepat lah order selagi belum kehabisan stok ;)

5 comments:

  1. akhirnya dpt msk wia..huhu...oo jual tudung rupanya....mg sukses wia..ramai kwn2x jd bussineswoman di maya lani..laku tau

    akak tgk cari tudung bawal size bidang 55' / enam puluh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maafla kak mia atas kesulitan..
      bukan jual tudung kak, tapi inner dan broach..

      insha Allah doakan ye..
      ada tudung bawal plain yang bersaiz 55 ke 60 kak :)

      Delete
  2. lawa2..saya pn ada jual inner bawal tp as part time job je...:)
    nk beli blouse2 labuh? jom tgk sini http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/wardrobe-sale-part-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jemput la kesini selalu ye :)

      Delete
  3. harga borong brape sis ? :) inbox me at bonettomilk@gmail.com ya ^^ tq

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi