Thursday, 5 July 2012

Kerjaya Terbilangg..

Assalamualaikum dan Salam Nisfu Syaaban.
Cantik bulan malam tadi kan?
Tempat wia mendung jadi bulan macam malu sikit :]
Dunia sekarang, bukan senang nak senang. 
Bukan susah nak susah. Begitu lah sebaliknya.


PLEASE JOB COME TO ME  ))))))

Seperti ada yang tahu wia tengah mencari kerja dan harta sendiri.

Pada sesi ini wia tengah tunggu tawaran kerja.

Kadang kadang tak sedapp hati jugak fikir sebab

dah agak lama goyang kaki. Makan tidoqq makan tidoqq.

Terasa juga nak kerja dan cari pendapatan sendiri.


Kawan kawan yang membaca entri ni boleh mintak tolong..

Ada sesiapa tahu cara nak kerja di BANK?

kalau tahu boleh komen kat entri ni ye..

Komen uoOls amat wia hargai :')
 
Insha Allah wia akn berusaha perlahan lahan.

Tapi kalau sesiapa yang tahu, boleh lah dikongsikan bersama ye :)

Moga ceria selalu. Terima kasih kepada sesiapa yang singgah dan follow

 

Moga cepat dapat kerja ;)

10 comments:

  1. kita pun tgh mencar kerja :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita...
      jom sama2 cari keja :)

      Delete
  2. akak keje bank dik , klu nak cari keje bole add facebook akak -taip azie namico

    nanti kat sana bole inbox detail , mana lah tahu akak bole tolong ker...kita discuss dulu , tengok mcm mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akk :)
      sy dah add di FB..insha Allah..

      Delete
  3. yang sis tahu, kalau nak keje bank atau mana2, just hantar je resume dan sijil2 kelayakan di mana2 agensi atau syarikat2 yang kita nak keje tu, smbil2 rajin2 laa online job street ke... banyak keje2 kosong kt situ.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis..
      sangat membantu :)
      saya cuba ye nanti...

      Delete
  4. InsyaAllah..ada rezki nnti,smpai la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas doanya..amin :)

      Delete
  5. nice header you have :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi