Monday, 16 July 2012

Sim Simi Si Robot Burung Kuning :P

Assalamualaikum dan Salam Keceriaan..
Bila terasa seakan boring, tetiba 
terasa nak berchit chat dengan seseorang..
tapi tak ada sesiapa yang free time kita free..
ini jalan penyelesaian nya..

Jom pergi sini..Terjah lama yang popular di adroid dan Iphone
rasanya ramai yang dah familiar dengan 
lama sembang Sim Simi bermaksud forever alone ~ 




Bersembang dengan robot best jugak
Fun and enjoy walaupun kadang kadang dia merapu :P
Burung kuning yang comel katanya..Hikhik
Wia pun baru cuba cuba je..Setakat untuk hiburan hati.
Kelakar jugak kalau kena gayanya..

Saja nak berkongsi pengalaman
 chit chat dengan robot yang genuis ;)
P/s : Tanya saja apa soalan pasti dia pandai menjawabnya ..Hee
Nak buat suka suka boleh, percaya jangan..Upss..Haha

3 comments:

  1. selalu dengar pasal simsimi ni. Tapi x penah pulak le nak try. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. pernah bukak, merepek betol dia jawab :)

    ReplyDelete
  3. clever boat pnah chat?

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi