Friday, 13 July 2012

Bunga Tisu Katanya :)

Assalamualaikum dan Salam penghulu segala hari :)
Hari ni rasa teringin nak buat kraft DIY..
Tercari cari apa yang nampak soft dan feminin.
Tambahan pulak untuk hiasan rumah dan terjumpa la ini..
Bunga Tisu yang comel (^____^)

Rupanya cara pembuatan tak adalah payah sangat. Hikss
Tangan wia ni pun bukan kreatif mana.
Jadi boleh la cuba cuba menda baru
ni perlahan lahan. Best sangat..Warna warni pulak tu ;)

Kira enjoy sangat buat Bunga Tisu ni..
Boleh mengisi masa lapang uoOls.
Best la kalau nak buat prop sesuatu majlis ke apa kan.. Hehe
 

Soft Color :) Loikeeee

Blue One.. Love it!!

Inilah tisu warna warni yang digunakan. Boleh didapati ni kedai kraft  dan DIY ;)
Mana bunga tisu wia.?
Jeng jeng jeng.. Nak tayang katsini.
Rasanya belum lagi untuk hari ni..
Kerana wai budak baru belajar. faham faham ler uOls :P
Tak cukup comeiii..Haha.
Yang penting wia sangat heppi hari ni tak tahu knp..
Salam manis dan ceria selalu ...!

2 comments:

  1. so cuteee wia ! bru jumpe hari ni bunga tisu. huhu

    psstttt jmput2 laa dtg blog kte yg x seberapa tu ;)

    ReplyDelete
  2. lawaa nyeee, colourful.
    camane nak buat eh? O.o

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi