Wednesday, 20 October 2010

Award !! Thumb Up For It =)

Salam keceriaan. Alhamdulillah, dapat jugak aku hapdate bl0g lepas studi tadi.Dan kerana itu jugak aku dah settlekan silibus satu subjek. Tapi lepas habis taip ni, nak sambung satu lagi subjek kejap lagi. tapi sebelum tu, dok teringat satu hutang award yang dianugerahkan pada aku semalan..ngee:D hehe..best ja dapat award macam tak penah pulak dapat sebelum nih. Apepun sejuta terima kasih pada kak shiqa sebab sudi beri award nih. Comei nama award ni, " Online Best Friend Award"..teruja lah!:'D
1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....
Sebelum tu, maaf kalau tersalah fakta tau* hehe
Pertama, Kak shiqa seorang penggemar warna merah jambu.
Kedua, Kak shiqa minat pada benda baru yang sesuai dengan dirinya:D 
ketiga, seorang yang mesra dan friendly.
keempat,seorang yang cintakan bayi..sebab comelkan kak shiqa?:p
kelima, kak shiqa minat baca novel cinta <33 sama a kita! hee

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby... 
seorang yang biasa-biasa.
Pencinta drama Melayu, Korea dan Hindustan.ahaks!:D
Seorang yang suka senyum.
Berminat pada keCantikan dan Fesyen. Tapi tak berani untuk bergaya*
penggemar warna biru, putih, merah dan ungu.
mempunyai 2 pasang masa. Makna empat okieh!
seorang yang sederhana tinggi,sederhana berat.
Amat kuat makan, sehingga muka dah seb0oolat-boolatnya:)
membaca bukan hobiku tetapi lebih ke arah minat melukis.
seorang anak sulong kepada mak dan ayah serta mempunyai 
3 lagi adek yang amat aku cinta dan sayangi <33

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...
Kak shima- seorang kakak yang bergelar cekgu;)
Cik Aidacomei- seoraang bl0gger yang sangat baik, tapi sekarang tengah bertapa dari dunia bl0g.
Wan hazel-seorang bl0gger yang mulanya memanggil aku dengan panggilan kakak, tapi sebenarnya aku muda dari dia setahun. Psstt,,nampak matng sangat kah aku?
Kak syasya- Seorang yang cantik. Suka sangat jenguk blog dia sebab banyak cerita dia dan bf dia dan coffee table;)
Adek Tyra- walaupn masih muda tapi amat pro dalam dunia bl0g.Cayalah adek!
Cekgu Dahlia-seorang blogger tegar. Blognya penuh dengan informasi.Suka sangat!
Kak shiqa- Pemberi award nih, heppi sangat kak. Terima kasih banyak ye^^
Ana nana-adekku..blognya penuh dengan dakwah dan keagamaan..
Ryna-seorang yang suka berceita tentang dia,kandanya dan gajah pinky 
Gadis kampung separa bandar-Waa, kita sekampung laa! ehehe..orang utara:'D 
 
Okieh,settle dah jawab award nih.Nak sambung studi semula. Doakan aku esok untuk 2 paper, pagi dan petang untuk esok ye. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancaar..amin* Have anice day uols..See U! Selamat berblogging dan berbl0gwalking..ngee c(=
terima kasih kak shiqa untuk award ni.. Best !! hehe..
Aja-aja fighting Wia,,!
----;----'---{@
~Dawia Honeyputri~ 

1 comment:

  1. ye, 100% betul jawapan dawia tu. tepuk tepuk.hehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi