Tuesday, 26 October 2010

.Shawlip0p ConteSt =).

Salam Ceria dan aSsalaumualaikum rakan bl0gger sekalian. Bila dekat rumah ni, banyak masa aku luangkan dengan famili je.Belum sempat bercuti-cuti,hikhik.Tapi bila ada kelapangan tengok contest cam best je. Jadi aku tertarik hati untuk join dalam contest yang besh nih. Nak tau meh dekat. walaupun dah lama berlangsung. tapi aku masih sempat. Sekadar suka-suka..lalalalala~
Jom join contest shawlipop!
Bila contest ni bermula?
Dari 9 Oktober 2010 (Sabtu) hingga 9 November 2010 (Selasa) .
Siapa yang boleh join contest ni?
Contest ni terbuka untuk semua, tidak semestinya pelanggan shawlipop sahaja. Penganjur contest tidak akan bias okieh!
Apa yang anda perlu buat untuk menyertai contest ini?
First, like kami di facebook (sila refer sidebar). Jika anda tiada facebook, sila jadi follower blog ini.
Second, pilih satu gambar (gambar anda menggayakan shawl) yang paling menarik dan sertakan dalam sebuah entri bertajuk shawlipop contest.
Third, sila letakkan link shawlipop di entri. 
my picxa<33
Easy kan?. Aku copy dari kata-kata penganjur.Tak perlu nak karang entri cecah lantai semata-mata nak menang contest ni. Hanya perlu tunjuk gambar yang dirasakan paling cantik dan menarik dan you will stand a chance to win something from NewZealand and United Kingdom, beserta sehelai shawl. Yang penting, mesti ada blog.Jumlah pemenang akan ditentukan berdasarkan jumlah penyertaan. 

Gambar penyertaan yang akan diterima oleh penganjuri:
Hanya yang bershawl sahaja, tidak kisah la fashion apa shawl gipsi ke, shawl corak, plain shawl, pasmina etc. Tudung bawal tak bole.
Gambar tu mesti nampak muka dan jelas. 
Anda mestilah beraksi solo. Gambar ramai-ramai tak boleh :p So, sila bagi link entri penyertaan di kotak penganjur c0ntest ye.
 
Yeay !! aku dah join. Korang yang belum join jom cepat-cepat join ye, memeriahkan contest nih. Sesiapa yang berminat kelik sini:)Ok, sekarang dah pegi masuk dapur. Masak-masak untuk famili.. See u! Selamat ber4blogging da berblogwalking semua.. Have aniCe day. Psstt..si dear moga cepat sembuh dari deman selsema..amin*
-----;----'--{@
~Dawia Honeyputri~

4 comments:

  1. penyertaan diterima.thanks join!

    ReplyDelete
  2. terima kasih :)
    yippe!

    ^^

    ReplyDelete
  3. cam best je contest nie..
    tapi emiey cam xde gmbar mnarik je..:(
    btw, gudluck buat kamu..
    ~_^

    ReplyDelete
  4. halahh . cane scya nak join .
    mne reti pkai shawl -.-'

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi