Thursday, 7 October 2010

.Heppy BesDay Sweet 20 Angah ! :).

Heppi besday  pada adekkku Ana Nana yang ke-20 tahun dah hari ni bersamaan 7 Oktober 2010. Salam pada uols bl0gger, sta;ker dan f0llower blog kiut miut aku nih:) Rasa macam terlambat taip entri ni sebab malam tadi dok kalut buat kuiz dalam email 70 soalan dihantar lecturer dalam email.Habis selesi pun dalam pukul 2.39 pagi. Nak BW blog dah siap-blog kawan pun dah tak larat angkat mata. Itupun dah bertongkat mata untuk habeskan malam tadi jugak. Alhamdulillah, siap akhirnya !

Tapi tepat pukul 12 tengah malam tadi, aku cepat-cepat sms adekku yang masa tu mesti dah on de way balik UPM kesayangan dia selepas tengok konsert maher zain malam tadi katanya! Semangat habes dia kalau dengan penyanyi Arab yang datang ke Malaysia bernama Maher Zain. Hehe. Aku rasa tu kot hadiah bufday dia tahun nih. Cam heppi semacam bila Nana msg aku malam tadi masa dia kat k0nsert maher zain. Hehe..


Macam biasa, dah masuk sweet 20 adek aku yang perempuan satu-satunya nih. Dah matang dah ambik ijazah. dan yang penting dia pandai kuasa 2 dari aku. Itu tak boleh tipu..Desini aku nak wish dia dalam bl0g nih supaya nanti boleh ada kenang-kenagan bila dah tua nnt.hee :D Nak nyanyi untuk Adekku..


Allah Selamatkan kamu.
Allah selamat kan kamu.
Allah selamatkan Adekku Liyana..
Allah selamatkan kamu.


Selamat Hari Lahir..
Selamat Hari Jadi..
Selamat hari Lahir Angah..
Selamat hari Jadi ..


Heppy bufday to U.
Heppy besday to u..
Hepy bufday Hepy besday..
Heppy bufday to u.. ^^

Nah kek siap blink-blik untuk hang angah..

cepat hembus lilin..lalalala~
Happy Birthday Myspace Comments


kami  berdua sahaja anak ayah dan emak yang perempuan:)
-bufday gurl sweet 20- ^^
Harapan kak, Mudah-mudahan angah dipanjang umur, di murahkan rezeki dan cepat dapat jodoh lelaki yang soleh :) tak lupa moga sukses selalu dalam bidang yang diceburi. Jadi wanita dan ank yang solehah buat mak ayah kita. Sweet 20 f0r u ! dah masuk 20an dah.hehe..welc0me to de club ngah ! Cepat-cepat hapdate blog tau. Tak sabar nak tau pasal konsert tu, sebab xdapat join tak dak transport.huhu.. nih hadiah untuk ang angah ;)
Happy Birthday Myspace Comments
mmuuaahhhh !! xOxO

Selamat Ulangtahun baby ! ahaks. Okieh, dah sekarang aku nak siap-siap pegi bilik penyarah hantar kuiz dan lansung pegi library. Hehe. Mana tau dapat makan kek yang mahal-mahal kat kafe library tu..ekkeke. Haip! buruk gelak macam tu.Sebenarnya nak hantar buku yang dh habis tarikh penghantarannya. Tak tau la berapa kena..gurlp! Jom solat zohor..masuk waktu awal sekarang. Hope uols have anice day..See U!
---;---'--{@
~Dawia Honeyputri~

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi