Monday, 18 October 2010

.Tag Feveret !! Walla =).

Indahnya pagi Isnin tanpa masalah :) Walhal banyak lagi nak kena studi untuk paper exam esok. Tadi dah studi, sekarang baru nak BW umah kawan. Assalamualaikum dan selamat sejahtera, anda-anda bl0gger yang daku hormati sebab kawan-kawan dalam blog maya aku. Baik junior blogger atau senior belogger..kita tetap bergelar blogger ;) Cayalah ! Hari ni bangun rasa sejuk je cuaca. Rupanya malam tadi hujan. Beshnya! Patut la nyenyak je tido malam tadi..ngee:D

Sebenarnya entri aku tengari buta nih..eh eh kejap tengok jam di lappy. Dah menginjak petang pun..cepat masa berlalu. Okieh hari nih nak jawab tag dari adek eika. Terima kaSih ye. Huhu.

Pertama sekali syarat-syaratnya tajuk kena cipta sendiri .
Kedua korang kena cerita 25 perkara yang orang tak tau tapi orang kena tau .
Ketiga korang kena tag 25 orang..Siapa yang kena ! tunggu... 
Keempat, berterima kasih laaa noh susah payah tag akak.. sebenarnya aku yang susah nak jawab tag dia yang panjang lebar. Sebabnya aku nih pemalu:$ haruskah bagitau =.="

Meh la, sesi jawab tag bermula..! laayaann c(=

 
Pertama, dari segi aku yang gurlish suka blink blink sana sini, mesti lah menunjukkan aku ni perempuan :)

Kedua, masih studi dan sedang menduduki exam final sekarang nih
Ketiga, masih bujang tapi not available..bole?
Ke-4, seorang berkaca mata sentiasa cuma tolak mandi dan tido je tak pakai.
Ke-5, suka makan dan tido..haha:D
Ke-6, paling benci orang penyibuk dan pentingkan diri.
ke-7, aku seorang anak sulong dari 4 adek beradik.

Ke-8, pertama kali muncul mr.right pada tahun 07.
ke-9, suka makan makanan pedas-pedas dan masam-masam.
keSepuluh, paling manja dengan ayah. Psstt anak ayah la katakan. ^^
KeSebelas, suka berangan..habitt pulak sekarang.
Dua belas,walaupun aku anak sulong, aku masih macam childiSh kata mak aku.
ke-3 belas, suka warna biru tapi terjatuh cinta warna merah jambu lately.
ke-4 belas, mempunyai seorang adek perempuan, 2 adek lelaki yang nakal!
ke-5 belas, suka senyum dan tak hipokrit !
ke-6 belas..seorang yang pencinta alam dan teddy vulu-bulu..wink*
ke-7 belas, suka moody dan cengeng
ke-8 belas, tido mesti tutup lampu.. Kalau tak entahlah. Payahh dan lelap.
ke-9, minat mende yang kiut miut :) tengok blog nih dah maacam-macam aku letak. Pendek kata yang cumil dan unik semua aku suka ;)
Dua puluh, suka berfikir hal yang remeh temeh -________-
ke-21, tak minat mana-mana artis, tapi suka lagu dari indie band.
ke-22, suka tengok cerita korea dan hisdustan. Tapi dah tak addict sangat sekarang :p
ke-23, suka orang bagi hadiah ;) sebab rasa macam kejutan je apa yang terisi dalam kotak dan pembalut :P
ke-24, tak cerewet tapi ikut keadaan kalau dah terlalu terdesak.
ke-25, umurku 21 tahun.. okieh, dah tau pada sesiapa yang muda tu, harap-harap panggil la kakak atau sis..kalau yang sebaya tu, haihai la. Kita sebaya, mana tau leh jadi kawan. Kalau yang tua, akan ku hormati sebaik mungkin..insyaALLAH ^^,


Selesai sudahh ! Boleh sambung studi balik. Syukur syukur. Okieh nak tag siapa ye..
bulan purnama 
wan hazel 
mata hati 
NorShiemah 
nardneddy 
Kak Shima 
Diea 
Cik Shiqa 
Ninie 
rapunzel dada
Okieh dah siap tag:) Aku ambik orang yang rajin singgah blog ni je tapi tak sampai 25 orang sebab tengah rushing nih. Tak pe kan?.nak reSt kejap dan sambung studi..Wish me luck uols.Selamat berblogging dan berblogwalking semua :D Have anice day.. Rajin-rajin la jawab tag pada sesiapa yang di listkan diatas :P Maaf ye. Perlu bila kita dah tag..takut-takut nanti tak suka. See U!
----;---'--{@
~Dawia Honeyputri~

4 comments:

  1. salam. tq tag..Shiqa tua sket dr dawia. pngkt akak le.hehehe

    ReplyDelete
  2. wasalam :)
    yeke..hai akak shiqa !

    ^^

    hihi

    ReplyDelete
  3. huhu tq tag
    peh 25 perkara tntg diri sndr??
    sy tgh lupa diri ni.so tak ingat sgt
    haha nti ninie wat tag ni scepat mgkn ye
    TQ! :D

    ReplyDelete
  4. heheheh panggil adik pun x per

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi