Monday, 25 October 2010

BoSan?? Layang tag..

Salam dan selamat petang semua blogger :)
Aku dah start cuti sem..danh sampai kat rumah pun sekarang. dan tengah on9 pc ayah yang baru renovate. Jadi laju je sup sap internet kat rumah ni ha..hehe. Okieh, 1st entri dari rumah untk cuti ni, aku nak jawab tag dari luv syahnia. Terima kasih ye tag saya dari masa saya exam. Sekarang dah free baru boleh jawab :) lalalala..harap-harap tak kesah ye. Ok, jom jawab tag dan soalannya.. Dengan lafaz Bismillahhirahmanirrahim..
 
1. Apa benda paling penting dalam hidup?
keluarga terutama mak ayah <33, adek-adek, si dear..kawan?:) yang terbaikk je kot*
 
2. Benda terakhir yang dibeli guna duit sendiri?
pencuci muka ^^,

3. Di manakah tempat akan dilangsungkan 
perkahwinan dan apakah temanya nanti?
Tak tahu..haha. Tak penah terfikir lagi katmna. Tapi semestinya di Kedah,tempat daku membesar dan bermain..lalalala;) Tema kawin ye, sukakan yang mudah,ringkas dan ala taman;) warna tema tak pasti..silver biru muda..mungkin*

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
menjawab dengan ala-ala shy shy cat..senyum c(=

5. Berapa lama akan mencintai kekasih?
mencintainya sehingga tanah menagihkan nyawa;)

6. Dimanakah selalu jumpa kekasih hati?
tak tentu, tapi selalunya tempat yang ada makanan:p

7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
Remaja. Minat..besh! tak miss tau.

8. Apakah nama penuh korang?
Rabiatul Adawiyah Zakaria<33

9. Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
Kedua-dua sebenarnya. Tapi bila suruh pilih siapa yang lebih mesra. Mesti la mak. Kedua ayah.
Mak tempat mengadu..ayah tempat bercerita. Jadi dua-dua mesra! :)

10. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
Siapa ye..tak terfikir. Mungkin Perdana Menteri Ke-4, Tun Dr Mahathir Mohamad.

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
di hostel..ya!! dan di rumah, orang jepun ye kawan-kawan:p

12. Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
Pantai seluruh negeri..lalalalala:))

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
selesa peluk:p kiSs bila perlu je. Haha.Apalah aku ni..O.o

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag.
seorang yang penyayang..lemah lembut. Hatinya sudah berpunya..
dan seorang pemakai gigi besi atau pelekap gigi* hehe..

15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup
chitobebear teddy
henpon Nokia Kiayaya
lappy Biru ruRu
kamera ohlala
cermin mata..wink*
16. Lagu yang paling suka dan selalu dengar?
menanti  di barzakh-Fareast

17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
28 Mac dan sambut dih0stel bersama teman-teman dove.


18. 5 rakan blogger yang korang nak tag
Kak Shima
Kak shiqa
Kak Shasya
wan hazel
Biskut
Selesai menjawab dan akhirya settle satu tag dan ada satu lagi tag yang tak dijawab lagi.. Tunggu ye. Bla kat rumah mood nak berbl0gging amat tipis sebab banyak aktiviti dan tarikan tv..lalalala~ Okieh harap korang hepi-hepi ye. Salam Ceria..See U!
----;----;--{@
~Dawia Honeyputri~

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi