Sunday, 3 October 2010

.Contest Gadis Sopan ;).

Salam uols bl0gger,pengikut blog ku ini :)
Hari ni comel je rasa hujung minggu kali ni. Even final aku dah nak hampir kurang seminggu je lagi. Aku rasa hepi sebab ada teman-teman, keluarga dan si dear yang sentiasa memberi sokongan, panduan dan nasihat berguna buat diriku. Terima kasih semua..waahh ! bahagianya rasa ^^
Dan bila kita heppi, kita BW blog ke blog. Dan terjumpa contest..dan Cik Bulat sendiri yang jemput aku join contest dia. Jadi tanpa berlengah aku join. Haihai..jom ikut aku join contest ni. Boleh sama-sama meriahkan contest ni. Tapi..dan ada tapi tau, syaratnya contest ni hanya untuk perempuan dan bukan lelaki. Jadi amatlah istimewanya bergelar seorang perempuan atau gadis. Yezza! 

Contest ni mudah je. Dan bila korang kaum Hawa sekalian, tgk banner Cik Bulat mmg kiut kan. So, aku pun buka folder cari gambar yang sesuai dan terus join..hehe.
 Jom tengok syarat nak join contest ni. Mesti korang senang hati nak join jugak macam aku.. lets chekedout ;)
Banner penganjur yang sangat kiut dan feminin ^^
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :-

Berbaju kurung atau Jubah
Menampilkan gaya yang sangat sopan.
Gambar sopan confirm2 tak seksi.
Infom kan pada Cik Bulat tentang penyertaan di mkotak komen :)

TARIKH PENYERTAAN SEHINGGA :-
Isnin 11 Oktober 2010 12.00am
Gambar yang terpilih untuk join contest ni adalah.. 
Aku takda la sopan tapi lemah lembut tu adala..blushing*perempuan..aset sopan tu mesti ada kan semua.wink* Aku cuma nak meriahkan contest. Harapan mesti la nak menang. amin* tolong aminkan ye.

Okieh..dah weekend ni rasa malas je nak buat aktiviti luar. hanya nak ngadap laptop je. Bolehkan?..agagaga. Tapi, final jangan di lupa. Ye aku akui kadang-kadang tak mau terlalu fikirkan exam sampai stress. Dan sebab tu aku join contest ! =D  Senyum selalu ye. See u!
h0pe Allas Bless uols && me (:
----;--'--{@
~Dawia Honeyputri~

5 comments:

  1. yik. cmner cik bulat nak amik pic kmu syg. cnnot right click or center click

    ReplyDelete
  2. nama anda telah disenaraikan dan photo diupload di page fb cik Bulat

    ReplyDelete
  3. maaf. tolong btulkan tarikh ttup~

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi