Saturday, 11 June 2011

Holidayyy Yeay ! Semester Break. Smileee

Assalamualaikum :') Hai hai member alam maya Wia.
Tengok kan pada tarikh last wia hapdate memang hari ni dah genap sepuluh hari ni lamanya tak menaip. Walla! Ok, wia memang rindu sangat nak menaip tapi memandangkan ada komitmen harus la tunaikan apa yang patut dulu. 

Komitmen sebagai pelajar ye, jangan difikir yang bukan2 tau. 
Ok sekarang dah tamat wia nak cakap wia dah nak jerit kuat kuat cakap hurray !
Dah merdeka untuk semester ni dan tamat pada semalam. 
Betapa heppinya hati bukan kepalang. Senyum. Hee :D

Alhamdulillah, wia dah buat yang terbaik. Sekarang bertawakal pada yang Maha Esa. 
Moga pointer sem ni lebik baik dari sebelumnya. Amin. 
Yang itu selalu dipohon dalam doa harian. Doa doa kan ek ;)

Paling heppi wia nak cakap semalam habis paper dan semalam juga wia travel balik Kedah.
Pantas dan cergass sekali. Rindu famili la katakan. 
Memang membuak nak balik sedangkan malam sebelum paper semalam habis, 
wia langsung tak boleh lelap mata tatau kenapa.(?)
Mungkin banyak yang difikirkan..lupa satt pasal tue eksitednya wia nak stori
dengan lapan jam perjalanan wia sampai ke bumi yang wia rindui dan bercuti. 
KEDAH DARUL AMAN..!

 Eksaitednya wia time nie..Hikss

Oklah sekarang nak bagitau laju laju katsini yang wia tengah holiday. 
Yabedabeduuu.. jumpa famili tercinta, makan best best. Memang heaven. Senyum tak lekang di bibir walaupun pukul 9 malam baru sampai rumah semalam. 
Dinner sekeluarga. Saat manis sangat. 
Rindu ayah, mak dan pada adik adik memang terubat :') 
Walaupun wia sakit semalam. Syukur pada yang Esa. 
Semuanya dipermudah Allah. Subhanallah :')

H O L I D A Y    T I M E
My Faveret Moment.
P/s : Hari ni amat bermakna.
Nak tau..? ;) Tunggguu.
Yang penting tak sia sia wia balik semalam dan bukan hari ni.
Ngee.. jumpa entri seterusnya bl0gger.
Have anice day.


Hint..kuikui

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi