Wednesday, 15 June 2011

Selamat Pagi. Kening Langsir Bertukar Lagi.. Hurray :D

Assalamualaikum :) Hai hai.. Gud morningg bloggerian.
Akhirnya siap juga header simple dari wia.
Tapi agak girlish ye. Tatau kenapa..hikSs.
Maka bertukar la kepala blog kesayangan wia nie dengan rasminya yang entah keberapa kali.
Maaf dah tak kira, sebab ada la dalam 6 ke 7 kali cenggitu. Semuanya wia edit sendiri walaupun tak sekreatif sangat. Biasa biasa je. Janji puas hati. Lalalalala ;)

Masih mengutamakan kaler purple biar ikut tema. Yang wia paling suka budak perempuan yang kawaii tu, dah tak mau letak gambar sendiri yang chubby pipi nya . Naik segan pulak.
Tapi masih letak bunga sebab wia sukakan bunga bungaan yang mewarnai blog ni.
Maaf tuan blog dah agak remaja tapi kepala blognya masih melambangkan yang cik blog masih keremajaan.
Hee minat la katakan. Suka sangat kepala blog baru nu. Harap uoOls pun sukakan nya juga ye.

Maka hari ni wia tempek kepala baru yang baru fresh siap di edit terus langsung ke dalam my precious blog nie. Suka, harap uoOls rajin datang ke blog yang bertemakan pupel biru ni ek ;) Insya Allah setakat ni tamau tukar tema lagi selagi tak bosan. Kuikui.

Oklah nak sambung buat kerja rumah semula. Terima kasih pada yang komen dan berkunjung ke blog wia nie. Nanti wia free wia blogwalk ek. Suka sangat dok bercuti kat rumah. Aman sangat! Dan makan pun sedap sedap. Nyum nyum.. Petang semalam dapat jugak makan cucur ikan bilis walaupun tak puas sebab ramai. Tapi kalau rajin nak goreng cucur bilis lagi petang nie.. ;)

Have a nice day uoOls. Moga senyuman tak lekang di bibir. Alhamdulillah idea buat kepala blog ni spontan. Dan tak susah sangat kali ni nak create dan tak banyak karenah. Dua jam dah siap :'D Senyum puas. Ok dah tempek dan tengok. Boleh la kan.. Janji sedap mata memandang. Kalau bosan nanti kita buat kepala baru pulak ek. Tapi lambat lagi kot. Kuikui. Wia nak cakap jaga kesihatan baik baik baru hati rasa tenang. Mulakan hari dengan Bismillah dan sudahi dengan Alhamdulillah ye (",)
P/s: Bahagia rasanya. Tenang berblogging tambah banyak kawan.

2 comments:

  1. sy lak x prnah lg tukar header http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Bagusnya :) ;;)

    ok nnti saya lawat ek

    ^^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi