Wednesday, 29 June 2011

❤ Two BE ( Buffer Earning) NUFFNANG...Love it !

Assalamualaikum ;)
Dah lama wia tak hapdate pasal iklan nuffy kesayangan wia nie. Sebenarnya wia jarang pegi usha atau log in akaun nuff wia. Tapi malam tadi rasa gatal tangan nak pegi godek dan enter log in akaun Nuffnang. Lepas je log in, wajib wia tengok earning blog kan.? Berapakah RM $$$ yang dah terkumpul setelah setahun lebih berbl0gging nie. Wia masih belum cash out sebab masih ciput hari nie. Tapi bila tengok je earning terkini wia yang terkini.. auw! Alhamdulillah, rezeki.. Senyum puas sampai ke telinga#
 Loikeee NUFFNANG verryy Much
Thanks alOoott. Hee
Yang last wia tengok akaun masa tue tak ada seketul Buffer Earning(BE) pun. Sedih sangat kala tue. Selang dua hari, akaun menunjukkan belum ada tanda ada BE.. wia rasa tak mau putus asa. Sedih tambah kecewa dah lama tak merasa BE yang manis bak buah anggur tue.
 Tapi bila tadi pegi usha setelah  tiga hari  tak jenguk. Alhamdulillah syukur sangat wia dah dapat BE ! Terima kasih Nuffnang tersayang.. Rezeki menyebelahi wia juga. Tapi yang paling wia heppi wia dapat dua ketul BE tau. Memang agak eksaited sebab sebelum nie wia cuma dapat seketul je. Tapi bila dapat dua ketul BE rasa nak lompat si katak lompat, lompat bintang bagai. Sangat berterima kasih sangat pada Nuffnang atas rezeki nie ;) Munge munge hati ni dapat dua ketul BE.

InsyaAllah wia akan berusaha lagi untuk dapat hasil yang lebih tinggi. Doa doakan wia ek ;) Harap BE ini bertambah sehingga ke tiga ketul dan ke atas..Amin. Doa doakan ek. Memang seronok laa;) Mesti tinggi melangit wia akan lompat sambil menari kegirangan.
Dua BE (Buffer Earning) dari Nuffnang ;)
Terima kasih untuk rezeki ini Nuffnang. Harap rezeki BE makin bertambah tambah. InsyaAllah. Wia suka sangat. syukur setelah sekian lama bl0g nie tak dapat BE. Sekali sekala dapat..memang syukur. Oh samsung Galaxy dan KFC Snackables menari nari la dalam blog ni ek :'D Wia rasa heppi bahagia..muah cit cit kat blog nie. Hikss. Ni yang sayyangg lebih kat nuffnang ni..

Okey Salam Israj Mikraj dari wia yang jatuh hari esok. Jom sama sama puasa sunat israj mikraj ye (: Rezeki Allah yang melimpah dari Nuffnang mungkin ada hikmah supaya memberi semangat berkobar untuk wia lebih gigih berblogging dan ber-blogwalking blog ke bl0g. Love Blog World ! 
Love NUFFNANG too untuk hadiah dan rezeki ni. Harap kerap dapat BE yang melimpah ruah. Wia heppi dengan hadiah yang diberi Nuff..idaman setiap blogger kot Buffer Earning nie. Hee:') Nunite uOols. P/s : Masam masam manis dengan incik dear tadi. Hope manisnya kurma semula. Have a nice day.

6 comments:

  1. taniah dear. :) kita belum pernah dpt pun walau seketul..:((

    ReplyDelete
  2. wah tahniah ek awak ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah..syieda dr mula buat smpai skrg asik 50 sen je..sedih btol..T__T

    ReplyDelete
  4. @ Cik Puan Tecik Thanks awak.. berusaha jgn putus tau..


    Gudluck! :)

    ReplyDelete
  5. @ nazirah Hehe ;) Thanks tau..

    ;)) ;;)

    ReplyDelete
  6. @ syieda_joy Jgn sedih2 ye..

    Kita sama2 usaha tau ;)
    pasti dapat hasilnya..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi