Thursday, 30 June 2011

Yeay Blogspott Dot Com Dah Boleh Sign In ;)

Alhamdulillah..Fuh ! Akhirnya wia boleh jugak bukak blog kesayangan ni lepas singgah bersiar siar di blog rakan blogger wia iaitu blogger femes dengan tutorial iaitu Wan Hazel
Assalamualaikum semua =) Wia sangat heppi lepas dapat buka sebab blogger down dari pagi tadi kan. Betul betul wia ingat blog nie tengah mantainance Mana la tau kan..? Wia biarkan saja tanpa buat apa apa, walaupun wia agak kecewa. Tetapi bila wia masuk je blog Wan, rupanya wan ada buat tutorial cara mengatasinya. Thanks sesangat tau wan. Rupanya senang je nak atasi. Berjam jam wia tunggu blogger okey semula. Nasib tak tunggu sampai esok. Kalau tak mesti wia rasa sentapp sat >.<
Mungkin wia tau lambat dan mungkin juga ada sesetengah blogger tak alami masalah nie. Tapi wia hadapinya. sampai malam baru sign in tau. Tak dapat blogging dan berblogwalking sebab nampak blog yang dikunjungi agak pelik sebab nampak habis spanar bagai. Tempat edit tue. Huaa segala rahsia negara yang tersimpan boleh diterjah visitor. Pelik sangat wia tengok. Terus tak blog-walking. Malam nie wia try dan alhamdulillah legaa dapat jumpa blog Wan yang dapat bantu wia atasi  40 Bad Request  tue. Aigooo..
Muka lepas geram ;p
Tapi sukanya wia dah blog sign in semula selepas ikut cara yang diajar dalam blog Wan. Okey dah hapdate untuk hari nie. Nak ktuk keyboard  sepuasnya biar sampai lebam. cakap cakap pasal taip entri punya best ;) Ehee limit broadband wia pun dah sampai waktunya. Teringin nak cari duit lebih sebagai duit poket untuk perbelanjaan wia. Cemana ye..? wia tak sekeatif uoOls. Hee. Apa ye..? Nak buat masak masak pun tak pandai..? Berblogging je wia tau. Menaip..feberet sangat. Tapi tak ada la aktif seperti blogger hebad lain. Doakan wia pandai cari duit poket sendiri ye ;)

Jom berblogging laju laju. Tak sabar nak bersiar siar rumah sahabat blogger :'D Okey wia sangat heppi dapat blogging semula. Pada sesiapa yang alami masalah sama jangan malu malu cuba Tutorial yang diajar dalam blog Wan Hazel
 Cuba ye perlahan lahan pasti menjadi. Wia pun suka folo tutorial dia yang best dan mudah difahami. Blog wan pun comel sangat. Okey wia tak pandai buat tuto. Cari ringankan tangan klik dan pegi ke blog beliau ye. Heppy always. Smileee :') Terharu la dapat sign in blogspot. Hooyeh. P/s : Incik dear romantis pula malam nie. So sweets !

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi