Wednesday, 29 June 2011

Ninie Azriena 1st Giveaway: Kau Muzik Dihatiku ;)

Assalamualaikum dan salam israk' mikraj :)
Dah agak lama wia tak join mana mana giveaway. Tetiba disapa seorang blogger Syieda yang katanya dah tag wia untuk join giveaway yang dianjurkan oleh seorang blogger Ninie Azriena. Bila tengok hadiahnya buat wia tertarik sangat untuk join. Hee.. dah mai pulak feeling untuk join giveaway..Ngee :'D


Alang Alang nak join meh tengok syarat syarat yang diperlukan untuk join giveaway nie. Sangat best tau uoOls. Mudah dan senang untuk di ikut. Meh tengok apa yang wajib dan sunat di ikut untuk join giveaway yang dianjurkan --->
Syarat Syarat penyertaan :
Mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
Copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
Copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
Tulis entry bertajuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
Sertakan satu atau dua lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video) 
Tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
Tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entri penganjur.

Desini ada banner yang comei dari pihak penganjur ;) Kiut kan.. dan dekat banner tue laa ada hint salah satu hadiah yang bakal diperoleh para pemenang dan banyak lagi sebenarnya . Semuanya menarik da bomb ! ;)

Meh tengok lagu Feveret wia ;)

DeHearty- Permata Yang diCari.
Lagu nie banyak maksud tersirat buat wia dan incik dear ;)
TARIKH TUTUP  GIVEAWAY: 
30 JULAI 2011,,lambat lagi kan..?
Jadi cepat cepat join giveaway nie banyak masa lagi untuk ramai ramai memeriahkan giveaway cik Nienie. Wia nak tag dua blogger. Siapa gerangannya ialah..
 
Okey Heppy blogging dan Moga hari yang ceria buat semua ;)  Moga tuah menyebelahi wia. amin ya rabbal alamin. Jom join ramai ramai.. yang kena tag sila buat dengan gigih ye ;) Heee. P/s : Rindu hadiah untuk sebulan lagii. Kuikui.

4 comments:

  1. huhu..lagu nie best sgt2..
    syahdu je dgr tau..
    tanks sudi join ga ninie..
    doa banyak2 tuah menyebelahi kamu tau :)

    ReplyDelete
  2. @ ninie_azriena terima kasih ;)

    ur wlcome ;;)

    Amin ya rabbal alamin,

    ReplyDelete
  3. tringat kak eynda nye GA ....bg hadiah camni gak..lg cantik dr ni..tp akak kalah..huhu..takpe.xpe.ada rezki wia..adalah..akak doakan sukses ye

    ReplyDelete
  4. Rezeki masing masing kak kak.. ;)

    terima kasih sgt ;) :)

    amin.. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi