Thursday, 17 May 2012

3 BE !! Thanks Nuffnang..

Assalamualaikum. Seronoknya pagi nih selesai kemas² bilik. Terasa macam nak dok dalam bilik jaa bila bilik dah cantik. Baru nampak cam bilik anak gadis. Opss sebelum ni dak ka? Kuikuikui. Ok itu entri seterusnya akan wia kongsiakan bersama. Cuma sekarang wia tambah heppi bila mula²..



Pagi tadi terasa nak log in akaun Nuffnang. Lama tak jenguk kan? Memang trafik tak tinggi cuma la kadar jaa. tapi wia dah cukup seronok bila tengok² ada tiga BE..Yippe! Siapa tak gembira kan? Almadulillah rezeki. tu yang seronoknya bila jadik seorang blogger. sambil menyelam minum air. #Kenyit mata


Wia memang tak pandai CHURP CHURP mahupun HEARTBEAT sebab tak pandai nak tarik orang datang klik kita punya kempen, cuma kalau Nuffnang ia mudah dapat income. sebab tu wia setia dengan Nuffnang dari dulu sampai kini.. Thank NUFFNANG ;)

3 BE- Buffered Earning!
(^____^) Moga rezeki bertambah. Amin ..Seronoknya berblogging. Hehe.. Sebelum wia terlupa, wia dah terminate broadband sejak² dah habis studi nih. Sebab tu sekarang hanya guna streamyx kat rumah. Kongsi dengan adik²..Ikut turn..Tak pun on9 guna BB ( Blackberry) jaa.



Yang penting sehari satu entri. Tak nak menaip enti banyak² dan tak mahu kerap update sangat sebab kemungkinan ikut fakta terlalu kerap update, blog akan diremove dari blogspot. Serius, sayag kot kalau diremove. Tukar url tak apa lah..Hikss. rasa nak tukar la.. Tapi tengok cemana nanti ;) Bubye!

3 comments:

  1. yeayy, dapat BE! memang best. Walaupun mungkin x banyak, tapi rasa besttt. hee :D

    ReplyDelete
  2. wah dpt BE...akak lak dh buang nuffnang...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi