Thursday, 31 May 2012

Heppy Bufday Adik BongSu :)

Assalamualaikum. 31 Mei jugak adalah tarikh yang bermakna buat wia. Kerna hari ni adalah hari ulangtahun kelahiran adik bongsu wia :) Alahai dah umo 10 tahun pun dia. Tapi kami sekeluarga masih layan dia macam umur setahun:P


Dah nama pun anak bongsu, memang manja habes. Dikesempatan hari lahirnya, wia sekeluarga dah pun sambut awal in advance Sabtu lepas, makan luar. Biasalah sambut tetap sambut. Kih²..  Kerna hari masih awal, kek pon tak sempat beli lagi, jeng jeng.. Kita wish dan sertakan kek dari google dulu lah :D

Nyum²..


Naiss kan.? :p


Happy Birthday  Adik :)

Kak doakan adik sentiasa sihat dan membesar dengan baik. Belajar rajin² dan jangan nakal²...Dah besaq dah pun adik kakak :) We Love You adik Badrul :*


:: Happy 10th Birthday ::
Senah Helwah Badrul

3 comments:

  1. comel je layan dy macam budak satu tahun.hehhehe. hepy bday adik :)

    ReplyDelete
  2. Dia pun mesti manja kalo kena layan macam budak umur setahun ye tak? Kek yg gmbr 1st tu mcm aiskrim kek je.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi