Thursday, 31 May 2012

Stop Blogging + New Lovely Header :)

Assalamualaikum dan salam keceriaan. Mulai esok sempena bulan baru, hari baru wia nak bagitahu yang wia akan balik kampung dan akan bercuti berblogging selama 4 hari. Insha Allah.. Kalau wia rindu dan sempat wia update. #Tapi tak janji :P


Sebab sibuk rumah tok nak kenduri. Hehe..Jadi sebagai cucu sulong yang masih tak bekerja secara bertauliah, kena la balik awal tolong apa yang patut. Ehemm ;) Sebab kata mak ayah wia,,wia ni kira kena booking dengan tok untuk siapkan itu dan ini..

Hi from Chito :)
Jadi faham faham la kalau wia tak menaip berhari hari ye..Pasti wia rindu nantikan? HeHe. Kata ayah kalau ada kenduri kendara kat kampung, itulah suasana yang paling meriah. Betul tu, leh kumpul adik beradik. Ye dak? ;)

Jumpa lagi nanti yeah :*
Lagi best meriahkan hari kenduri dan berharap ia berjalan dengan lancar. Jadi, wia akan berkampug rumah tok selama seminggu ye uoOls. Kalau sempat wia update guna phone. Nak juga cuba kan? Itu pun kalau sempat dan line laju. Harap harap cenggitu la. ( ^__- )


Yang bestnya adik wia, dak Nana nak balik 2hb ni..Lama tak jumpa sejak Januari lepas, Rindu pulak. Ehem kalau dia baca mesti kembang hidung. Hiks. Tak sabar nak sambut bufday adik malam ni. Lama tak makan kek..Kukuikui. Rindu nak hang out dengan member..Macam macam rasa ;)


Seronoknya jugak kenduri kendara, mak hadiahkan sepasang baju kurung untuk wia dan dak Nana. Sayangg mak. Ok selamat berblogging. Rindu nak blogvespaking lepas nih. P/s : Terima kasih dear kerana memahami kite :*


Walaupun blog tak berupdate mulai esok dan 3 hari berikutnya, #mungkin tapi dear mesti contact. Biar dekat dihati walau jauh dimata. Ok see you guys..Hometown..Wait For Me! Walhal dekat ja pun. Senyum berkekek kekek. Omeii. Tukaq HEADER BARU.. Yeay!

5 comments:

  1. Comelnya header. Alahaiiii. :) selamat bcuti ya. I wait 4 ur next entri. :)

    ReplyDelete
  2. Take care lalink ;]

    omei header baruu dia.

    ReplyDelete
  3. lawanya header :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi