Monday, 21 May 2012

Kenny Rogers moment :D

Assalamualaikum. Bagi penggemar makan ayam mesti pernah makan dekat Kenny Rogers kan? ;p Wia penah sekali sebab saja suka suka nak makan katsana. Hehe.. Masa wia pegi tu, wia order ayam dengan sos BBQ.. Bagi wia kurang sedap sikit berbanding sos lada hitam . Bagi sos keju, wia tak berapa gemar sebab nanti cepat muak.


Saja try sos BBQ tapi rata rata orang cakap sos lada hitam lagi superp sedap. #Wia sendiri tak penah rasa lagi. Wia tak pesan nasi. Cuma mintak coslow dan muffin vanilla yang femes tu..Gaya makan sorang. Opss kantoii..Kihkih. Tu bila wia fikir fikir balik. Mesti best makan dengan family kan?

Kebetulan wia makan hari tu dekat PAS (Plaza Alam Sentral) Shah Alam jaa. Dekat dari rumah sewa. Alang alang nak merasa kan? Buat apa nak segan makan sorang. Sedapp muffin vanilla makan panas panas. Hiks..Dan coeslow wia bawa balik rumah. Hambik banyak uols.. Boleh 2,3 hari makan sorang batu habis. Fiuhh..


Memang terbaik makan katsitu. Pesan air pun tak semata mataa naak jimat. Itupun makan itu je dah berbelas uoOls.. Wia order ikut set makanan yang disediakan. Jadi mudah dan jimaat. Lain kali nak makan dengan si dear kat Kenny Roger lagi ;)





 


Sedapp ! Sekali cuba mesti nak lagi. Nanti kali kedua pergi nak order yang sedap sedap lagi. Itu hanya nak rasa daan mencuba..Hee. Memang ayamnya sedap dan isinya lembut. Kenyang kena bahagian ayam yam banyak isi. Teringin nak makan yogurt buah katsitu, Nampak sedap, tapi tak sempat merasa hari tu. Sebab wia takut membazir..#Padahal boleh ja bawa balik kan?


Kenney roger.. Nyum nyum memang sedapp : (^_____^)Ada rezeki, nak makan katsana lagi. Kalau sebelum ni hanya makan sorang, mana tahu lepas ni berdua takpun dengan family..Yang penting makan bersamaa kan lebih mengeratkan tali kekeluargaaan.

2 comments:

  1. dah lama tak makan KR...

    ReplyDelete
  2. yuppp...sedappp .nyue suka mkn jgk tp diawal bulan la..he3

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi