Friday, 25 May 2012

Jom BerBUENO ! Maniskan Mood ;)

Assalamualaikum. Salam Jumaat kacak dan jelita :) Cuti sekolah dah bermula buat adik² yang bersekolah di negeri Kedah, Kelantan dan Terengganu..Yippe! Bestnya terasa macam wia ni pelajar sekolah pulak. Walhal dah mantan 3 tahun lepas. Kuikuikui.


Sambil bercuti tu rasa nak berkongsi kegembiraan dengan berita yang manis² seperti berita member nak bertunang, berkahwin, menikah dan bersanding. Tak lupa pada member yang nak sambut baby baru. Hee. Oleh sebab cuti seekolah dengan berita yang manis² wia tumpang heppi ;) Jom makan menda manis feveret ramai.. Apalagi kalau bukan berbueno !


Berblogging sambil berbueno memang rancak uoOls ;) Pengalaman makan coklat kinder bueno memang mood jadi ceria..Tengok si chito pun nak mam coklat bueno.Hikss. Sedap dan manis memang terasa susu coklatyang lazat.. Serius wia jatuh cinta dengan Kinder Bueno ! =D

Alolor..Comeinya :P

Berbueno sambil online ;)

Ada dua stick coklat yang mewah dengan coklat lazat. Hiks


satu paket dah manis buat hari uOls..

Yummy....Jom Berbueno!

3 comments:

  1. ini tidak adil ! huhu . nak jugak bueno . kita blogging sama sama . hehe :p

    ReplyDelete
  2. fiza nak! dah lama fiza tak makan.. kejap lagi nak pegi beli laa.. kuikui..

    ReplyDelete
  3. haiyo...terliur la pulak..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi