Tuesday, 22 May 2012

Secret Recipe Cake ;)

Assalamualaikum. Secret Recipe ! Yummy sekali dengaq dah rasa kecuq ayaq liur nak habaq mai.. Tu dia keluaq dah loghat kedah cheq. #Ok saja testing. Meh wia nak cuba menaip cara ringkas. Cuba tak salah kan? Biar senang nak dibaca. Kalau panjang pun bukan larat nak baca habis. Betoi dak? =D


Wia belajar makan kek mahal sejak studi hari tu. Sebab kek berjenama haruslah mahai. Makan secret pun kadang kadang. Serius, fakta sedap tu memang tak boleh disangkal lagi. Pasti habiskan kesemuanya setiap kali makan ;)


Feveret perisa kek Secret yang wia gemar adalah Indulgence dan Black forrest. Oreo cheese tak brapaa genar sebab mudah muak. Itu kata wia. Lain orang lain la citarasa kan? Meh tengok gambar kek secret yang wiaa penah makan. Sebenarnya banyaak laagi perisa yang ada..Cuma yang lain wia tak berapa gemar.. Hee.



 

 

Sedapp ;) Black forest flavor
Entri ngimbau kenangan ;) Nie yang rasa nak cari kek 
Secret Recipe..Blogvespaking laju² jom..Bubye!

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi