Wednesday, 23 May 2012

Shopping Barangan ELIANTO ! :D

Assalamualaikum. Bestkan shopping..Alahai dah lama sangat tak shopping.. Rindu sangat. Mungkin minggu ni nak shopping dan dating dengan mak. Boleh jugak belek² bakal baju raya yang berkenan dihati. Hehe..


Minggu ni mak agak busy. Dan boleh dikatakan bulan Mei mak sibuk dan aktiviti padat. Anaknya yang tak kerja² lagi.. Hadoii. Habis wia nak shopping dengan sapa lagi kalau bukan dengan mak. Kawan² pulak semuanya belum cuti.


Alang alang dah menaip pasal shopping, ingin wia kongsikan masa wia shopping barang di Elianto. Memang alat mekap dia terbaik dan hasilnya cantik. Geram sangat! Dek barang yang baik, haruslah berkualiti dan mahal. tuptup sempat beli blusher dan berus yang gebuss ;)


Bila dok tengok alat mekap, bab TESTING tu mesti tak boleh lepaskan peluang. Maklum laa masa tu la nak cuba alat mekap mahal  sapu dan tempek kat muka. Tonyoh sana, calit sini.. Akhirnya..jadik vavavoom la nak habaq mai :P Jom snap snap di Elianto O__o V

Masa ni tengah sale ;)


Rambang mata..Hehe

Sweetnya... ;)

Ni yang sempat wia beli dengan berus blusher yang tebal. #tak ada dalam gambar..kuikuikui

Tak banyak kali lagi guna sebab sayang.. Boleh cenggitu? Puas hati guna barangan mekap di elianto. nanti dah kerja nak borong habis²an time SALE ! Haha.. Bila pulak nak shopping dekat Body shop ;) Moga ceria selalu ~

3 comments:

  1. wah seronoknya dpt shopping :D
    ulya sejak habis matrik tak kuar umah pun ,
    tak shopping2 pun :(

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya dpt shopping :D
    ulya sejak habis matrik tak kuar umah pun ,
    tak shopping2 pun :(

    ReplyDelete
  3. wahh! suka lahh shopping2 nih! :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi