Saturday, 17 July 2010

B0san Plus Sunyi..Pergilah Jauh..

Salam dan selamat pagi sabtu buat para bloggger dan f0lower bl0g nih. Sekarang aku dah rasa sunyi sebab ramai yang dah balik umah masing-masing sempena cuti weekend dan termasuk la r00mate dan ousmate aku.huhu. Bangun je pagi terasa kesejukan cuaca yang rasanya cam melampau 16 darjah celcius. Kira2 cam dalam aircond rasanya walaupun dalam fresh air.. pagi nih rasa tak tau nak sarap apa cuma aku dah b0san dengan menu yang sama..

Antara aktiviti yang aku nak buat mungkin 0n9..on9 dan on9 je. Sebabnya nak keluar xde teman.. bahkan pulus pun belum masyuk lagi. Sebenarnya aku jelous tengok kawan-kawan aku yang dekat umahnya leh balik seminggu sekali atau tak pun dua minggu sekali. Tapi aku nih jadi la perantau yang dikejauhan..tsk tsk :'(
nak balik fikir ongkos dan masa..kalau balik kejap sangat cuti, rasa cam buat letih badan je.
Girls Myspace Comments
Nak tak nak aku terpaksa rest dan relax kan diri kat ostel nih time weekend tanpa sebarang hiburan kecuali dengan lapt0p samada nak tengok cite2 yang ada atau on9..huhu. Dan hanphone pulak untuk dengar lagu plus bergayut dan sms..itu je la yang b0leh aku buat. Nak keluar naik bas. Ouh tidakk !! teramat makan masa.. just kadang-kadang aku terpaksa keluar sebab ada hal. Tapi naik bas alamatnya 2 jam kemudian baru sampai kL..
Motifnya aku hapdate bl0g pagi nih sebab boring yang teramat. ditambah-tambah pulak dengan kesunyian yang melampau rasa macam sedeh sangat. Mana kan tidak..time2 cenggini teringat famili kat umah nun di utara..mesti best kalau sekarang kat umah. Leh santai2 kata orang..makan minum pun mesti walla marvelous ! tapi..itu adalah mimpi di siang hari katanya..mmg tak tercapai dek akal kalau d0k berangan :l
Girls Myspace Comments
Okieh lah aku nak pegi restkan diri dulu. tak mao fikir banyak2 nnt lagi sedeh. Aku nak pegi ganggu mr.boyfie..sms tak dibalas mesti masih beradu..huhu. Dah rasa sunyi sangat! sekurang-kurangnya kalau mista bf ada leh jugak dengar aku d0k bebel2..cuma aku tak nak ikutkan persaan b0san plus sunyi aku kat sini. Serius ostel yang berbentuk pentag0n nih sunyi sangat. Bukan tak de orang tapi maybe tengah memanjakan diri atas katil dan bantal busyuk =.= aku pun nak manja2 dengan chit0 la:p
Selamat berbl0gging dan berblogwalking kawan-kawan donia blogku. Harap Sabtu yang indah nih dapat buat korang senyum senantiasa. Aku akan cuba untuk ceriakan diri dalam keadaan yang amat memb0sankan..huhuk :'(
Walau camana pun korang berada, jangan lupa orang tersayang yek. Nanti dah terlambat, menyesal kemudian tiada gunanya..(emo sebentar)

Salam Manis dari cik empunya blog,
Yang menaip guna hati <3 
---;---'-{@
~Dawia HOneyputri~

1 comment:

  1. takpe nanti cuti boleh balik umah..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi