Wednesday, 7 July 2010

ღ..Ceria Seindah Suria..ღ

Salam buat semua pembaca,pemblog dan pengikut blog ni..cuaca di luar angin kuat sangat..hujan turun dengan lebat sekali. Guruh dan kilat sabung-menyambung..dan gian menaip serasa cam seakan-akan nak hapdate blog..eh betul la kata orang bila kita dah addict pada sesuatu yang kita minat..kita akan teringat2 seperti cinta pandang pertama..ecece =D
 
Pagi tadi..ada kelas human resources. Tapi sementara tunggu lecturer.. pssstt sempat lagi tau..haha ;p ni semua idea Fatin..katanya dah lama tak snap-snap gambar buat tatapan dalam fesbuk..hehe =) Semua yang dalam ni semua kawan-kawan rapat aku kat U. Alhamdulillah satu kepala satu perangai..kadang2 sengal ubi kadang2 sengal kentang..kadang2 dok diam2..
walau camana pun susah senang event gadoh2..macam2..tetap bersama..ceeewah ! shy shy cat..(rosak kan ayat omputih je)..hikhik*

my besties <3

Sara..Jecy dan fatin =)

kami sebaya =)

hari pertama try tudung tingkat ^^


Hee..statement kat atas tak boleh belah sebabnya memang hari ni aku cuba sesuatu yang baru..memberanikan diri untuk pakai tudung yang pelbagai nama katanya..tapi aku panggil tudung ni tudung tingkat sebab kaler yang berwarna warni pada skafnya..ngee* Tapi naama betul di aku tak pasti sebab baru nak jinak-jinak berfesyen walau orang lain dah berkurun pakai tudung cenggini..huhu =)
  
Rasa aku nama tudung macam2..ada yang tudung syria,,tudung jojet,,shawl..hehe. Apepun pmpuan mesti kena tau jugk kan??...lalalalala ^^
Dan hari ni hari rabu yang happening dan ceria buaat aku dan kawan-kawan..hooyeh =D ada bnayk lagi pic..tapi biarlah simpan buat koleksi..show apa yang terbaik kata orang sebab yang lain gilaa-gila punya pixca...shhsssh !!
Ok la dah masuk waktu asar dah pun..tadi tolong adek ku Ana Nana edit apa yang patut sebab dia baru lagi.. Jadi sesiapa yang sudi folo2 la dia yang baru daalam dunia blog nih..psst..psst hari aku ada dua kelas tapi satu kelas je masuk. Satu kelas lagi cancel sebab lect tak sehat..!mood sekarang nak tunggu si dear balik dari opis..ngaaaa~ okieh,,senyum selalu dan selamat berblogging dan berblogwalking (:

Salam Manis Seceria Sang Suria, 
---;--'-{@
~Dawia Honeyputri~

2 comments:

  1. salam bloggers dan selamat bertudung..:-)

    ReplyDelete
  2. dik chantek la adik kai tdg tuh..cumel je akk tgk.. mulat2 muke dye..heheh

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi