Sunday, 10 July 2011

Contest SHAWL | LittleMamaDiary Shawl :)

Assalamualaikum ;) Hari nie wia join contest ke giveaway lagi. Tertarik dengan tajuk contest nie, Wia cepat cepat menjoin kan diri. Sangat menarik kan banner nya. Comei sangat. Yang penting kaler biru muda, ada rerama dan bunga. Okey sangat mudah untuk sertai dan harap harap rezeki dapat menyebelahi wia :)

Jom tengok cara masuk atau syarat syarat untuk join giveaway ke contest yang dianjurkan oleh Littlemamadiary. Kiut sangat blog penganjur giveaway nie :) Mudah sangat. Tarikh tutupnya tinggal lagi 3 hari iaitu pada  13hb Julai 2011  masih berkesempatan lagi untuk meriah kan contest nie :') Comel kan banner nya.
shawl Contest SHAWL | Shawl Cantik Untuk di Menangi!!

Cara Masuk atau Syarat Syarat nya :-
* Buat entri ringkas kat blog pasal Contest ni.
* Bagitau ID follower dalam entri
* Link balik ke blog penganjur
* Bagitau Sebab Nak Shawl – satu ayat je pun boleh.
* Tinggalkan PERMALINK entri kat bahagian komen
ID Follower : Dawia.Honeyputri
Sebab nak shawl bagi pendapat wia 
SHAWL memang mudah dipakai kerana hanya perlu melilit mengikit kreativiti sendiri. Kemudian boleh saja di pin kan dengan keronsang yang cantik. Lagipun shawl boleh dipakai dan ditambah aksesori dengan reben comel dan tali hairband, dan juga inner yang keler warna warni. Malah shawl mempunyai banyak corak dan pilihan yang menjadi kegemaran remaja seperti wia untuk digaya kan dengan apa saja pakaian dan function. Shawl sesuai untuk menampak kan keperempuanan seseorang gadis, sebab tu wia suka pakai shawl. Pendek kata mencomelkan seseorang supaya kelihatan bergaya sebagai muslimah bertudung ;)

Okey meh sama sama meriah kan contest penganjur mana tahu rezeki uoOsl. wish me lick okey (: Heppy berblogging. Psst tadi dating ngan ayah berdua je. Pegi jalan jalan cari baju raya.  Tapi tak beli lagi pun. Kuikui. Cuci mata je. P/s : dan tadi dapat purse Pink dari ayah.

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi