Wednesday, 13 July 2011

Hati Tisu | Air Mata Berkaca kaca..

Assalamualaikum. Tak tau kenapa hari ni wia terasa sensitif. Hati tisu..mudah sangat menangis dengan menda menda yang remeh pun mudah sangat mengalirkan air mata. Hati pun cepat tersentuh. Mungkin mood nak borak sembang pun dah ke laut. Puas wia cari sebab kenapa tapi entah laa. Wia ni suka yang ceria ceria. Tapi bila dah sedih macam ni kadang kadang suka kan privasi kan..?

Penah tak uoOls rasa tetiba sunyi.. tetiba kolam mata berair. Mudah menitis air mata. Bila orang keliling cakap cakap mudah tersentuh. Kurang kasih sayang ke wia..?# Tetiba. Oh sensitifnya hati ni..wia sebenanrnya masih dengan famili, masih bercuti.. tapi entah la hari ni rasa lain sangat. Tak pasti nak keseorangan atau perlukan seseorang untuk cakap cakap =.=
Rasanya wia kena biar kan air mata ni mengalir ke pipi sehingga ia berhenti sendiri.. 
Cengengnya wia T____T
Kadang kadang diri ni perlu pujuk hati sendiri supaya lebih kuat dan tabah walaupun nampak cekal di luar, diadalam hati siapa la yang tahu. Doaka hati ni sentiasa tabah ye kawan kawan. entah kenapa malam ni air mata berjurai jurai mengalir ke pipi. Wia sendiri keliru. Okey wia tak boley sambung taip lagi.. Mungkin menyepi lebih baik dari berkata kata.
Mood sensitif | Hati Tisu.
Moga esok wia lebih kuat dari hari ni :'[

6 comments:

  1. itu lah yg akak rs pd mulanya..kena motivate diri selalu..+ ble yg tersyg tiada d cc menemani

    ReplyDelete
  2. wia..be strong.but sometimes menangis boleh hilangkan gundah kat hati

    ReplyDelete
  3. @ Mia-Ina yg penting kena sabar dan tabah kan diri kan.. :)

    ReplyDelete
  4. @ sugar2 kapas strawberry thanks lin.. :)
    insyaAllah..

    very appreciate :)

    ReplyDelete
  5. be strong wahai hati gula kapas :)

    ReplyDelete
  6. @ myhatiku terima kasih :)

    insyaAllah..will be fine

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi