Friday, 1 July 2011

Sepetang Berdatingg dengan Besties ;)

Hai..assalamualaikum buat para pembaca blogger ;)
Salam penghul segala hari. Petang semalam wia heppi sangat dapat berdating dengan best girlfren, Khairiah Sazwani. Memang dah lama kot tak jumpa. Last kami berjumpa cakap, borak dan gossip gossip seingat wia time raya puasa tahun lepas. Haa lama tue kan..? Memang lama sebab masing masing ada komitmen studi. Hehe. Lagipun cuti pun tak sama kan. Bila dah sama cuti, mula la nak ambik kesempatan masa untuk jumpa walaupun perjumpaan semalam tu amatlah singkat. Nak bagitau yang wani nie memang kawan baik dan satu kepala dengan wia tau. Suka sangat berkawan dengan hempa, Khairiah :'D

Kami berdua jumpa kat Tasek Taman Permainan berdekatan dengan rumah wia. Yang si khairiah pula rumahnya agak jauh sikittapi dia sanggup datang jumpa wia walaupun ada hal yang dia uruskan semalam. Sampai je jumpa pasti salam dan laga laga pipi ;) Masa tue dapat tau siapa yang berisi dan siapa yang makin kurus. Hehe. Sembang punya sembang. Gosip punya gosip dah nak senja.. itupun baru teringat nak snap gambar buat kenangan. Entah bila pula nak jumpa selepas nie. Masa tu dah lewat. Jadi sempat snap seadanya dengan henfon Nokia C3 Khairiah yang keler PUTIH tue. Ahaks. Tapi biarlah tak banyak gambar tapi tetap ada juga kenangan kami berdua.. ;)
Bestfren Forever ;p
Wia dan Wani =)

Tetiba ada budak, minta snpakan gambar. #Adiknya tumpang bergambar sekali ;)
Kan tetiba nampak mesra pulak adik tue ;)
Walaupun tak banyak gambar yang disnap, tapi wia agak puas hati ada bukti yang kami berdua dating, Itupun wia dan wani tak berapa nak puas hati sebab banyak lagi nak disembangkan almaklumla dah bertahun kot tak jumpa. Kalau sms dan chatingg mana puas melainkan face to face.

Tapi weouls ada janji nak dating lagi dalam masa terdekat nie. Tak sabar saangat sangat. Sekarang time wia cuti nie mood nak dating dengan member member baik semakin membuak. Tak sabar nak jumpa kawan kawan baik pulak. Ada dok soseh soseh bincang, tapi tak tau jadi ke tak. Senang kalau nak berdating ni tak payah rancang, mesti jadi punya. Kalau plan alamatnya pasti ada halangan. Pecaya laaa..
Khairiah Sazwani, kita kawan selamanya tau. Hempa la kawan yang sekepala dari dulu sampai sekarang. Even kita belajar di tempat yang berlainan tapi kita tetaap cam doolu. Hmpa memang sahabat terbaik yang penah kami ada ;)  Miss un alot girlfren. ! Hee
Okey sekejap je hari nie dah masuk bulan baru. 01 Julai yang jatuh pada hari Jumaat yang indah buat wia. Rindu sahabat lama juga. Yang pasti kawan baru tak akan sama dengan kawan lama. Okey wia suka berkenalan dengan sahabat baru. Jom berkenalan ;) Heppy berblogging alls. Ceriakan hari dengan secawan kemanisan senyuman okey ;p

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi