Monday, 11 July 2011

Purse Pink | Hadiah datingg Dengan Ayah

Assalamualaikum. :) Semalam dating dengan ayah pegi beli tiket bas dan ingat nak sekali bank in duit tapi semalam Ahad mana la bank buka. Spoil la rasanya tetiba. Kalau tidak dah settle urusan wia sebelum masuk semester baru nie. hati sangat riang hanya tuhan yang tahu. Apepun heppi sangat sebab lepas rengek rengek kat ayah dapat purse kaler Pink baru. Murah je dan brand pun tak mahal, tapi hati sangat riang. dapat manja cam anak tunggal pulak bila minta terus dapat ;p Hee.

Walaupun agak sedih bank tak buka dan urusan wia pun tak settle lagi tapi bila dapat purse yang sederhana comel nie. Sorry macam show off tapi saja nak cerita kegembiraan yang di beli ayah tapi wia yang pilih. walau harga purse ni tak secomel dan secanggih brand uoOls, tapi wia sangat heppi sekarang ni dapat pakai purse baru. Bertukat la purse wia raya nie. Hikss.. cakap macam raya ni nak dapat duit banyak je. Kuikui. Padahal nak besaq. Haha.


Okey nak publish la purse wia yang tak seberapa ni.
T a r a a a a a a ...
Simple saja, tapi nampak manis di hati ;p dapat juga la merasa dompet baru. Harap harap duit pun makin banyak berkepul kepul la bertambah dalam purse ni. Amin.. Bila la nak masyuk petertptn ye..? Hoho.
Pink, jadi pilihan ;)
Rambang mata nak pilih tapi wia pilih yang murah je. Tak mampu lagi nak pakai jenama gucci segala. Kalau boleh pakai pun , malu la bukan kerja lagi pun tapi dompet wow.. nampak macam orang dah bekerja. #Tak seronok pulak macam tue. Biar lah bersederhana dalam bergaya. Itu yanga ayah wai bajet kan untuk wia beli purse ni. rengek kat mak hari tu tak sempat beli. Dah keluar dating ngan ayaah dapat juga. Hee :'D Sayang ayah ketat ketat.. Sambil muncungkan mulut tanda nak kiss ayah. Haha
Edit gambar..terus purse wia jadi kaler Purple. Pulakk#
Puas hati dah dapat purse yang wia nak tukar setelah sekian lama. Akhirnya syukur, rezeki Allah dapat juga wia miliki. Sayangg ayah.. semalam ayah juga teman wia belikan tiket bas nak balik Isnin depan. Huu dah tak laama dah. Okey uOls, nanti lepas masuk dapur wia blogwalk blog ke blog ye. Selamat berblogging uoOls. Gembira dengan purse baru. P/s : InsyaAllah selagi tak rosak, wia tak akan tukar. Suka kulit pink dia yang menampak kan wia lebih feminin. Mungkin# Ceriakan hari uoOls ok :'D

2 comments:

  1. wah bestnya wia dpt purse...so pinky girl lps ni..yahoo...

    ReplyDelete
  2. i suka betol dgn barang2 pink ni :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi