Wednesday, 13 July 2011

Nice..Sunset View From Taman Tasik :)

Assalamualaikum :)
Tadi lepas masak wia edit sikit gambar gambar semalam ;p gambar semalam? Mesti uoOls tak tahu kan..Semalam wia pegi tasek dekatarea taman umah wia juga. Kunun nya nak tengok matahari terbenam. sebab pegi pun waktu petang dah. Besar kan ciptaan Allah yang Esa, Subhanallah.. terlalu indah ciptaan Nya dengan gunung ganang dan bukit bukau ibarat permadani yang dipenuhi aksesori langit, lautan, pokok dan dedaunan.

Bila cantik, harus lah snap snap gambar. Even dekat je tasik tu dengan umah wia, jarang wia pegi. Kalau ada hal bau rajinkan kaki melangkah kesana. Cantik sekarang taman dan tasik ni. Masa wia pegi semalam ada juga jumpa dengan dua tiga orang photographer yang snap permandangan nan indah semalam. #Terdetik dihati wia.. wow! Besau dan panjang nya senjata teropong kamera depa. Mesti photograher pro..Perghh! Hee. Dok mencuba guna ayat hebat nie.

Bila dah agak lewat petang boleh nampak matahari mula terbenam di ufuk Barat.. wia dan member snap gambar memandang kan kami memang pantang nampak kamera. Suka bergambar.. Jadi tangkap la gambar buat kenangan. Even tak guna DSLR.. tapi bila dah bergambar nama pun, puas hati juga guna kamera fon ;)
#Angan angan
Ceria Selalu#
Okey saja bila tengok balik gambar gambar nie rasa macam verangan jadi model satt. Kunun la# Haha. ada juga gambar di bamboo. Tapi sikit je. Nanti kalau rajin wia hapdate ye. Mood nak pegi tengok cerita Marimar dah start. Maklum la dah nak episod last. Hee. Have a nice day uOls (: Sunset View is very nice. Auwsome..!Subhanallah..

8 comments:

  1. cantik

    kamu pun bertambah cantik dgn sunset tuuu :)

    ReplyDelete
  2. @ Anisa Hang Tuah ;)) akak nie.. terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  3. dak eina xpenah berpeluang amek gmbr mse sunset nie..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah suatu hari nanti mesti dapat ;) :)

    ReplyDelete
  5. @ deqlis Terima kasih.. ok insyaAllah sy join nnt :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi