Saturday, 9 July 2011

Haederr Baru Untuk Mood yang Positif :)

Assalamualaikum :)
Hai uoOls, wia dah rasa lega sikit sebab dapat tarik nafas lega lepas dapat satu berita baik. Alhamdulillah. Dengan mood yang baik wia pun terasa rajin untuk tukar  header  baru. Mungkin sebab wia cepat bosan jadi wia tukar lagi langsir rumah blog wia nie. Lebih fokus pada feminin dan girlish. Sebab wia minat sangat girlish. Dan yang paling penting wia dapat letak Chito teddy bear kesayangan wia desini. Jadi boleh la tengok hari hari. Rindu terubat sejak dah sebulan lebih cuti dan sebulan lebih la tak tido sekali dengan teddy bear coklat kesayangan wia yang satu tue.

Alhamdulillah semalam dapat berita baru. Mudah mudah lepas nie dapat lagi panggilan dari yang lain. Uols wia hapdate laju hari ni sebab nak bersiap balik kampung. Padahal tengah malam tadi dah rasmi pakai header baru. Pagi ni baru nak hapdate entri. Kesian juga tengok blog wia hanya sajikan dengan mintak tolong tue. Lepas buat entri tue ada perubahan positif uols. Heppi sangat.!
Doakan terbaik untuk wia okey ;) Header baru wia untuk naik kan mood wia yang hilang dua tiga kebelakangan nie. Alhamdulillah insyaAllah semuanya akan baik baik. Ehemm header blog wia melambangkan wia seakan remaja belasan taahun tapi serius wia bagitau yang wia dah pun umur 22 tahun. tapi minat menda yang kiut miut. harap header nie kekal lama di blog nie. Sebab rasa tenang tengok chito menghiasai header blog kesayangan wia ni :) #senyum puass.

Okey wia buat entri ekspress 5 minit sebab nak bersiap pegi kenduri kat kampung. tapi teringaat ingat nak hapdate entri blog nie sebab tak mahu pengunjung yang datang melawat blog wia ni terasa boring. Jadi hapdate entri baru, baru la terasa lega. Ok, hari ni wia pakai baju kurung merah. semanagt hari ni uools. Tudung kaler pink soft. Moga hari yang ceria buat uOls senua. wia tak sabar nak jumpa sedara kat kampung. nak fikir positif dan heppi je. P/s : Mak dah panggil wia. Jumpa entri seterusnya ye uOls. Nanti mak tunggu wia lama pulak. Selamat berbl0gging. Heppi sangat dengan hedaer baru wia yang sekarang ni. Syukur :')

3 comments:

  1. nice header..sy tkthulah bila nk tukar header..hihi

    ReplyDelete
  2. @ sugar2 kapas strawberry thankss ;) oo header awak pun cantik ;)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi