Friday, 9 December 2011

Babyboy - Cousin Bongsu :)

Seperti yg wia janjikan dalam entri yg lepas lepas, #walaupun dah banyak wia skip. Entri baby!. :) Suka dan teruja untuk menaip tau uoOls. Untk entri kali wia berutung sebab cuti semester kali ni wia banyak jumpa baby yg comel comel dan bukan nya orang lain tapi famili baru dalam famili.

Baby kali ni adalah sepupu wia yang baru genap sebulan. Sekali lagi baby boy. Pun bambam pp nya. Hee. Si cilik yang wia maksud kan bernama Ahmad Nur Thaqif. Comel sangat.! Baru sehari dua tak jumpa rasa rindu. Begitu la penangan dan aura baby. I love baby <3
Masa tido rasa geram..Hadoii ;)
Masa celik..Cair dibuatnya baby Thaqif nie :)
Baby gebus putih dah bijak ;)
Boolat mata nya.. Geram rasa :*
With love..miss baby boy ;)
Ini la sepupu bongsu wia yang kian bijak cergas.. Alahai comelnya dia tido.. Masa celik pun rasa geram nak muacs muaxs pipi bambam dia. Cepat membesar ye baby. Bila tengok baby terasa macam nak anak sendiri walaupun lambat lagi ;p

Wia sayangg dan suka baby dari kecik lagi. Memang tak boleh tahan baby mana pun baik baby boy ataupun lelaki. Harap harap si dear atau bakal suami kelak suka kan baby jugak. Teehee :'D Selamat berblogging uoOls. Rindu selalu dak kecik ni.. muacs citcit pp bambam dia ;)

3 comments:

  1. chomelnyaa. geram tgok pp dea yg gebu tue :)

    ReplyDelete
  2. alolo chummel baby tuh..hehehe suka sangat baby..:)

    ReplyDelete
  3. Bolatnye mata hitam die...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi