Thursday, 22 December 2011

Gudluck Candidates PMR - Result is Out Today !

Semoga Berjaya buat adik adik tingkatan 3 yang mengambil Peperiksaan Menengah Rendah (PMR)..Terutamanya buat adik wia, dak Pali. Wia sekarang pun dah jauh beribu batu hanya mampu berdoa dari jauh supaya dia mendapat kejayaan setimpal dengan usahanya ;)


Bak kata orang, orang lain yang nak ambik result, wia pulak yang rasa berdebaq debaq.. Nebess habis cam diri sendiri nak pi tengok result. Heheh.. Simptom berjangkit kott. Padahal tadi sempat chat FB dengan adik, dak pali dia langsung tak rasa apa..Heran heran. Mungkin sebab dia lelaki jadi dia cool..kan.?

Dak Pali , Gudluck !
Sekarang ni juga mungkin ramai yang dah berada di sekolah masing masing utk menunggu resut keluar..Wia ingat lagi tahun wia ambik PMR tahun 2004. Dah lama kan.? ;) Semangat pi awai ke sekolah semata mata nak merasai debaran tunggu result. Alhamdulillah wia dapat 5A 4B utk PMR.. Cam heppi sangat sangat  time tue.. Best sangat merasa sebuah kejayaan. even tak dapat full 'A'..


Nak tunggu dak Pali punya result pulak. Harap harap semuanya okey. Sekarang zaman nak mudah. Adik adik dah boleh check result melalui SMS dengan letakkan Nombor kad Pengenalan No Angka Giliran dan hantar ke 15888.. Semoga berjaya. #Update wia check guna SMS tadi belum ada tindak balas. Mungkin ramai yang hantar kot.. Dia jadi talian sesak.


Apapun Gudluck ye semua adik adik Form 3 !! Moga kegembiraan milik kalian. Alahai bestnya zaman sekolah. Tapi wia dah berkurun lamanya tinggal bangku sekolah. Rasa cam nak pakai baju seragam sekolah. #tetibaa.. Hari ni wia nak pi kelas dalam semester baru. Psstt harap semuanya baik baik saja kerna hati ini belum empuh untuk kuat tapi akan sentiasa bersabar nak tempuh dengan tabah. Okey selamat berblogging !

2 comments:

  1. all the best adik-adik...tak kisah lah dapat berapa..spm tu yg utama

    ReplyDelete
  2. ape pon result yg kite dapat itu lah yg terbaik.:)
    dulu sy dapat 6A 2B 1C..itu pon dah kire bahagia.hahahha

    ha!pesan kat adek nnti...masuk form 4 jgn nak honeymoon plak

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi