Tuesday, 13 December 2011

Giveaway by Pycha and Eryno ;)

Dah lama wia tak join giveaway. Kali ni ditag adik comel chesscakeoreo.
Terasa nak join la pulak. Mana tahu ada tuah dan rezeki ke..kehkehkeh.
Tak mau cerita banyak, meh tengok syarat syaratnya.. Mudah je uoOls.

Sebelum tue, kalau nak join meh klik banner seperti dibawah oleh penganjurnya Pscha & Eryno. #Ops, sorry background wia hitam jadi disebabkan banner ni transparent jadi tak nampak nama penganjur. Apa apa pun hanya klik pada givea away ni ye uoOls utk keterangan atau ke blog penganjur ;)
Hanya pada & warganegara Malaysia.
Follow blog Pycha dan Eryno
Buat satu entri, tak kisah panjang atau pendek dgn pendek "Giveaway by Pycha and Eryno" 
Link kan entri yg pada kotak komen Pycha or Eryno. 
Tag 2 blogger 
Wajib LIKE semua page sponsors.

Ok wia dah join. uoOls pula bagaimana.? :) Banyak hadiah menarik menanti tau. Hehe. Psst penat badan nanti wia hapdate lagi ek. Nak tau kenapa wia penat..tunggu.. Selamat berblogging ! Mari meriahkan giveaway blogger.

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi