Sunday, 18 December 2011

Update Seawal Pagi - Wifi Laju Berdesupp !

Selamat Pagi Blogger  Sekalian! :) Bahagianya wia online dari wifi Hotel Blue Bay .. Laju berdesupp.. Alhamdulillah semalam tidur nyenyak dengan famili tercinta.. Bangun pagi ni sangat segar kebetulan dapat nampak matahari terbit.. Cantik sangat! Subhanallah ~


Sementara tengah tunggu nak bekpes ni sengaja wia nak update laju laju katsini. Alahai rasa macm nak tinggal sini terus boleh.? ;) Dari bilik yang di booked ayah ni bilik tepi. Boleh nampak pandangan laut Lumut. Nanti wia hapdate dari semasa ke semasa ye.

Sebenarnya best uoOls, bercuti bersama famili nie ;p Semalam saja bertolak sini, weouls berkonvoi tiga kereta. Ye adik beradik ayah. Sekarang jadi famil yang besar. Tok wia pun mai sekali tau.


Teringin sangat nak tengok pantai. Main kat pasir pantai. Harap doa dimakbulkan. Sebab kalau ikut rancangan, ayah wia dah tak nak pi pantai. Katanya mandi kat swimming pool kat hotel ni pun dah memadai. Erkk -____- Tak kisah la kan.? Yang penting wia dan keluarga besar ni beshh & heppi sangat desini !


Okey selamat berblogging uools. Tak sabar nak hapdate entri lagi. Nak upload gambar banyak banyak. Tunggu ye. Heppi sangat trafik agak tinggi semalam. Tengss ye. (^__^) V.. Jom bercuti cuti Malaysiaa..

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi