Thursday, 8 December 2011

Resultt Semesterr dah Kuar. Noktah ! :D

Result exam semester kedua terakhir dalam tahun ketiga wia dah keluar. Dup dap dup dap.. Cam biasa berdebar hati bukan kepalang uoOls. Luar biasa sikit result bermain auw cak. Mula nya 1 Dis gembar gembur cakap result keluar. Memang masa tu dah bersedia nak bukak student portal.

Tup tup heboh result tak dapat keluar tarikh tersebut. Pihak universiti buat pengumuman keluar 6hb pulak. Walaupun pada 1hb Dis tu ada pelajar yang sempat jenguk keputusan periksa semester even sekejap pada awal pagi 1 Dis. Bersabar lagi menunggu dan menunggu. Wia tak sempat tengok awal 1 Dis.  Kata nya kalau dapat tengok pun unofficial result. Huu.

Result delay pulak pada 6hb. Wah begitu gempak result semester ni. Pertama kali terjadi dalam sepanjang wia belajar. Memang nebes la bila kejadian camni terjadi. Macam rasa seakan terlalu berdebar. Sabar menunggu sehingga 6hb. Tup tup tak keluar jugak uoOls. Yang lagi gempak delay lagi pada 8hb Dis. Memang suspen betoi nak habaq mai.. >.< "

Perasaan nebes makin memuncak. Sempat wia print screen.. Buat bukti ini pertama kali berlaku. Tapi yang wia tempek ni gambar dari salah seorang student di wall page universiti wia. Cam agak benar dan lawak pun ada ;p
Sekadar bayangan situasi..
Dan hari ni 8hb, waktu tengahari result dah boleh check !. Memang jem student portal tika itu. #Fakta. Sebab wia on9 tengahri memang tak boleh check. Pukul 2.20 petang..baru la lancar buka student portal dengan perasaan berbebau debau. Laju berdesup mungkin ramai yg dah check. Akhirnya ...! Syukur alhamdulillah. Lulus dengan berjaya. Walaupun tak dapat dekan. Sobs sobs :')

Okey itu je wia nak bagitau uoOls. Selamat berblogging. Jom hapdate laju laju. Oh baru teringat yg wia belum update pasal baby yg seperti wia janji dalam entri lepas lepas. Tungguu yeah. (^^ )V

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi