Friday, 16 December 2011

Jom Join CHURP CHURP !

Kegilaan terhadap CHURP CHURP ! Jom la pakat pakat klik untuk jana pendapat yang lumayan. Wia dah semakin seronok dengan CHURP CHURP. Pendapatan semakin memberangsangkan ;p Sebab tu semakin asyik nak promosi dan berkongsi dengan uoOls semua.

Tak susah pun berCHURP CHURP ! Malah ia tak juga bermadu dengan NUFFNANG, malah boleh jadi kawan terbaik. Tak ada salahnya saambil kita menaip dan share antara satu sama lain. Masing masing klik pula iklan yang comel comel ;)

CHURP CHURP dikira dengan per klik oleh seseorang. Kiranya makin banyak klik makin bertambah tambah la duit yang masyuk. Itu kan dikira berbaloi baloi. Jom ramai ramai klik CHURP CHURP jom !

Pada sesiapa yang dah pun join CHURP CHURP meh sama sama sumbangkan klik uoOls desini ye..



TerHanGat Di PaSaRan
SiLa KliK MaNa yg BerkeNan ;)




Selamat berblogging & jana pendapatan. Siapa yang belum join klik SINI ye. Jom BerCHURP CHURP ! Tak sabar nak blogwalk. Salam Penghulu segala hari (",) Wia bahagia sekarang dan perasaan sangta lapang.

1 comment:

  1. macamana nak letak iklan churp2 tu dalam blog?kongsi sket dgn cikgu..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi