Friday, 30 December 2011

Masyukk In Action ;)

Berita baik yang buat hati riang sampai sekarang adalah apabila duit ptpterpan dan masyuukkk!! Hati melonjak teruja bila terasa nak check ATM Bank Islam kat kampus tadi. Pepagi pulak tu, berita baik datang menerpa. Syukur alhamdulillah.. tak perlu lah wia nak berjimat makan nasi ngan kicap telur mata setiap hari lagi :)

Sekurang kurangnya beban yang terhempap rasa diangkat terus. Cukuplah dapat habiskan semester ni dengan baik. Amin. Doa doakan ye uoOls. Mulanya wia fikir duit akan masyuk lepas CNY nanti. Rupanya awal sebelum masuki tahun baru rupanya. Legaa.. Nafas yang tersekat di dada dapat dihembus dengan baik secara perlahan lahan. #Simboliknya. Rasa susah hidup kalau tak ada elaun hidup. Hadoii..

Betapa tak sabarnya wia pagi tadi terus bagitahu mak dan ayah. Sebabnya tak mahu mak ayah susah susah lagi.. Hehe. Itu la sifat wia yang sebenar benarnya. Eksaited sangat akan sesuatu..Itu la wia. Alahai kalau berita heppi rasa cam nak bagitau satu dunia uoOls!..

Syukur alhamdulillah, kegembiraan berlipat ganda bila wia dah berbaik baik dengan si dear..Dan yang paling best wia heppi akan kematangan dia malam ni. Suka sangat dia serius..

I'm Heppy Lovely :)
Wah malam ni rasa bahagia..Adakah kegembiraan akan sentiasa dengan wia dah lepas ni. Subhanallah !! Nikmat nie.. Harap jauhkanlah dengan kesedihan yang menyeksa zahir dan batin wia sebelum ni. Tapi lumrah kan uoOls, disebalik kesedihan pasti terselit kegembiraan jua :)

Apapun wia heppi sangat ! Paling terharu apa yang tak disangka sangka, dipenuhi oleh my dear dior. Cam nak nangis pun ada ni ;) Selamat berblogging uoOls! Heppi selalu.. Sesungguhnya bahagialah wia selepas ni amin. Suka heppi dan tersenyum camni selalu $$. Psstt rancang ngan roomate nak beli fon baru ;)

3 comments:

  1. sis, banyak tak dpt balance ptptn tu? sy dah 3 sem balance pt dpt rm100 je. tak tipu.. T_T

    ReplyDelete
  2. wah best nye wet da masyuk kn wia hehe,,,siap nak beli pon baru lagi ehehhe,,,

    ReplyDelete
  3. dh agak dah wia murung pasai pe sblm ni..mesti dgn si dear ni...hehe. wah masyuk duit....pepun moga bahgia ya

    save my new open blog k
    http://adin-mia.blogspot.com/

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi