Wednesday, 7 December 2011

Hottt & Spicy with Lovely Mom ;)

Sehari jenjalan shopink dgn mak mmg tak puas ;) Last last terasa penat je uoOls. Hehe.. Memang hari ni hari terbaik wia sebab mak belanja semua yang wia nak. Rasa syurga perasaan nia..Memula mak temankan bank in yuran pendaftaran semester depan. Sehingga la pusing pusing satu pusat bandar. Serius teruja !

Sama sama cucuk duit ngan mak. Kali ni mak yg banyak belanja. Mungkin sebab mak tahu anak sulong beliau masih belum kerja. Ehee :'D Sayaangg mak ketat ketat. Kiranya hari ni hari yang bertuah. Apa yg wia nak semua mak belikan tanpa banyak rungut cam selalu, sebab takut membazir. Tapi hari ni bukan tau. Kira macam dapat durian runtuh tau.

Kebetulan pusat bandar ada ekspo. Wia grab kerongsang juntai yg cantik lip lap lip lap dengan tali pinggang ;) Jalan jalan ngan mak sampai tak hinggat dah 5 jam weouls kat sana. Best sangat berdating dgn mak uoOls. Ahaa sebelum terlupa, lepas je bayar broadband..hari ni broadband dah laju berdesupp. Boleh lar jenjalan puas puas. Muahahaha. (^^,) V.. Hurray ! Beshnya lunch mak ajak makan di KFC. Weehuuu (n_n)

Simple utk alas perut..Haha.
Camwhore dimana mana ;) Biasa laa blogger..Kehkeh
Mengunyah dan menketedarah ;p
Mak yg snapkan curi curi..teehee :'D
Mak tersayang..opss terperasan straw dua tapi air satu ;) Jimat..dan berkongsi kasih sayang..antara emak dan anaknya..Hee
Kandid.. di KFC ;)
Heppi shopping & berdating dgn mak hari ni even letih. Siapa kata dating dengan mak tak besh tak seronok.? =) Selamat berblogging uoOls. Wia dah settlekan apa yg patut. Termasuk sesuatu.. Nanti wia update. Sekarang nak blogwalk blog kengkawan. Makan kenyang KFC hot and spicy ;) Terima kasih mak sayang :* Belanja selalu yeah. Muacs !

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi