Friday, 23 December 2011

Bila Kemaruk Semakin Memuncak !!

Kempunan sungguh wia dengan menda alah ni. Menda alah..hehe. Sebenarnya menda alah tu smartphone. BB ataupun Blackberry. Fon Blackberry pun ada banyak jenis dan keluaran dah sekarang. Tapi bila survey punya survey wia terbekenan pulak dengan nie ;)


Jangan ditanya pasai pa jenis ni terlekat dihati. Alahai, memandangkan ia banyak application. Harga mengikut pasaran pun agak mahal.. Tapi bila dah kempunan yu mesti la nak dapatkan ye dak.? Boleh dijadikan target tahun baru Masihi ni..Kira cam azam tahun baru boleh.? =D


Rasa cam nak grab sekarang jugak !! Perasaan tu hanya tuhan yang tahu uoOls. Tapi bak kata pepatah Melayu alang alang menyeluk pekasam. Biarlah sampai ke panggal lengan.. Alang alang nak beli yang baru baik beli yang uumpph ! Haha macam teh Boh umpph pulak wia bandingkan ;)


Terasa sedap dan enak dipakai..Even nampak yang lain dah lama menerai..Wia jee masih dok berangan wehh .Gurrlp ! Telan air liur la dulu.. Perasaan berkobar kobar rasa cam nak sangat sangat dah. Tunggu masanya tiba saja. UoOls doa doakan ek supaya wia leh merasa pegang rasa BlackBerry Torch sendiri. Amin.


Okey selamat berblogging semua. Psstt tak sabar nak tunggu tenet laju berdesupp semula ;) Dan juga hajat 2012.. Wia memang nekad, BB itu harus kepunyaan wia. Noktah ! Moral of stori kena kerja keras dan gigih la jawabnya. Aja Aja Fighting !

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi