Tuesday, 7 February 2012

Cupcakee Red Velvet Cheese Pertama :')

Pernah makan kek cawan atau bahasa omputihnya cupcake. Alahai dengar pun cam comel kan.? Jujur wia cakap cupcake memang sedapp. Nak nak pengalaman wia pertama kali merasa makan cupcake Red Velvet perisa Cheese. Kira macam perasaan tu hanya tuhan yang tahu.

Itulah juga pertama kali wia makan cupcake. Sedapp. Sesuai dengan harganya RM5.50 per pieces. Agak mahal kan.? Tapi berbaloi sebab deliciouss ;) Serius tak tipu. Memang sengaja wia nak try cupcake jenis  Red Velvet. Nak nak perisa Cheese. Yummy !!

Sanggup tak beli kek perisa stroberi vanilla yang RM6 per slice. Dah macam kek Secret Recipe tu. HeHe. Semata mata nak makan cupcake. Alahai dek keterujaan wia yang tak penah makan ni, petang tadi masa window shopping beli untuk diri sendiri (^_______^) d

Cupcake yang dibeli tadi. Edit terus mnyerlah camni ;)
Fresh dari kotak. Seketul dulu, sekadar nak merasa :p

Model cupcake pertama yg dimakankan. Cupcake Red Velvet Cheese !!

Hehe teruja wia dapat makan cupcake. Sekali sekala boleh la makan. Kalau selalu, memang nangis hee. Kalau sebelum ni hanya tengok dalam gambar, akhirnya dapat juga merasa cupcake pertama buat wia. Yang perisa lain, coming soon. Hee.

Masa makan tadi krim dia dah rasa kek tu memang menambat selera wia. Alahai.. cair terus nak nak jadi peminat makan cupcake la lepas ni..# Mana tahu lepas ni boleh cuba buat cupcake sendiri. Sebelum ni wia dah penah buat muffin coklat. Menjadi.. dan siapa tahu lepas ni boleh makan cupcake homemade. Kihkih.

Banyak lagi nak kena belajar uoOls ! Sebab tu kan cadang cadang tu..Pssst deka kerana tak puas makan kek cawan yang enak seketul tu, rasa macam nak makan lagi. Tunggu entri seterusnya kalau nak tahu bila ok ;) Selamat berblogging uoOls.. Lepas ni tunggu entri Vanilla Coklat ! #Senyum bermakna.

3 comments:

  1. tak sanggup nak mkn kalo comel sangat ! :D

    ReplyDelete
  2. comelnye;)..sayang nye nk mkn...ltk dlm frame boleh??..hehe

    ReplyDelete
  3. law jijah simpn je. . . . .
    jgn mkn. . sbb cute n wrna ny mnarik yo . .

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi