Friday, 17 February 2012

Lunch Dgn Blogger Berdarah Manis ;)

Salam Jumaat. Hari ni sangat bermakna buat wia. Mungkin berkat bacaan Suratul Yassin. Banyak kenangan manis yang tempuhi hari ni. Tapi paling best adalah dating lunch dengan salah seorang blogger yang wia rapat ;)

Nak tau siapa? Jom baca seterusnya..Hee. Dah lama rancang nak jumpa dengan blogger comel sorang ni yang juga manis berseri seri. Berdarah manis katanya kerana dia sedang menghitung hari untuk bertukar status sabagai isteri Mac depan. Jeless wia :p

Setelah lama rancang, akhirnya Allah perkenankan hari baik Jumaat yang berkat untuk berjumpa dengan blogger ni.. Blogger yang wia maksudkan adalah Cik Ain, salah seorang blogger yang wia rapat dan saling berhubung. Memandang weouls dekat. Akhirnya..!! Berjumpa juga setelah lama kenal dalam alam maya.










Kami berjumpa di Pizza Hut Seksyen 7. Bestnya Cik Ain datang jemput wia tau. Itu pertama kali weouls face to face.Cik Ain syg memang comel sangat :) Tak sangka weouls berdua sama tinggi. Bezanya cik ain kurus dan wia chubby. Haisshh jeles tengok tau. Tak boleh jadi lepas ni kena kuruss.#Tak kira.

Bila blogger berjumpa blogger harus snap gambar ;).Heppi sangat Cik Ain belanja wia untuk lunch tadi. Terharu :') Insha Allah lain kali set masa lagi untuk berjumpa dan masa tu Cik Ain dah bertukar status. Sebelum terlupa sempat Cik Ain pas kad kawen dia. Cantik ! Nanti wia tunjukkan ok. Selamat berblogging. Psst best sebenarnya mempunyai ramai kenalan. Blog merapatkan ukhuwah sesama blogger ;) Cik Ain sayang tengss for today

8 comments:

  1. wahh . bestnyer dapat jumpe blogger lain :D
    jeles tgok :p teringin nak jumpe blogger2 lain sekali (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok sgt :)
      sbb selalunya dalam alam maya jee.
      bila face to face..

      teruja sgt !

      Delete
  2. best nye dapat spend time dengan kawan alam maya yang memang rapat n lame berkawan kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat seronok..pengalaman yang tak dapat dilupakan..

      :)

      Delete
  3. seronoknya dpt jumpa kwn blogger. bile kte nk jumpa lak ni wia ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la kan.. bila kita nak jumpa nie.. ;)
      Jom set masa..

      Hehe

      Delete
  4. uwahhhh dah de citer pasal ain lah..malu >__<*
    next time kita jumpa lg k..dekat je pun kan ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan la malu2 yunk.. ;)

      lain kalai kita jumpa lagi..Hehe
      insha Allah.

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi