Thursday, 23 February 2012

Take Note : Pameran Pengantin Cinta Seputih Salju

Assalamualaikum :) Mood baik sebab hari ni tak ada kelas. Boleh santai dirumah. Sambil layan laman muka buku dan blog. Teehee. Mulanya memang mood wia tak berapa ok. Tapi bila terfikir yang esok, lusa dan tulat ada event. Teruss rasa semangat berkobar kobar nak mulakan hari yang indah.


Sebenarnya wia dah 'take note' pasal event ni sejak masa raya cina hari tu.. Rasa bila tengok tempat dekat sangat dengan rumah di Shah Alam. Apa salahnya tengok sendiri macam mana even tu. Pasal Pameran Pengantin dan tema dia "Cinta Seputih Salju".. Suka sangat !!


Warna pulak kaler Putih alahai mesti suci saja nampak. Mungkin hari Sabtu dan Ahad wia pi sana. Dekat sangat dengan rumah. Hee.. Walaupun ni pasal pameran pengantin, wia macam tak sesuai almaklum la belum lagi berdarah manis.  Saja nak tengok dengan mata sendiri event itu berlangsung :)


Pada para bakal pengantin di luar sana boleh ler beramai ramai mai sini :P Mesti meriahh..




Cantik banner dia kan... How Sweeettt! Tak sabar nak tengok yang real. Wahhh semangat wia mengalahkan bakal pengantin. Kuikuikui. Dengan senang hati wia bagitau semua member serumah pasal event ni sejak dua minggu lepass. Punya nak kongsi dengan member. Mana tahu kot kot depa dok rancang nak naik pelamin ;)


Event ni dianjurkan oleh UrbanVibe Event ! Mesti sambutan hangat kan.. Wia mesti tak mau lepaskan peluang yang ada. Mana tahu boleh timba pengalaman baru. Pengalaman apa tu cik wia oiii.? Erkkk ^_____^ v.. Mana tau kan.? Hikss.


Berkobar kobar. Boleh cenggitu.? :P

Okeylah nanti bila wia dah pi event tu boleh laa cerita panjang lebar. Kongsikan apa yang menarik kan.? Sekarang ni biarlah wia ajak uOols yang ada disekitar Selangor dan sewaktu dengannya, mai beramai ramai. Ecece dah macam ajak mai event sendirik :D


 Tak kesah laa. Janji wia heppi kongsikan event ni dengan pembaca. Semangat. Sebab pertama kali kan..... Kalau sebelum ni hanya pandang dari jauh sebab tak dapat join. Sekarang mesti lah nak grab peluang hujung minggu pi sana. Ngeeee.. Sesiapa yang nak mai leh la jumpa katsana. # Teringin nak jumpa blogger lain. Hmmm.. Heppi blogging ! Jangan lupa tarikh tarikh diatas tau

6 comments:

  1. Replies
    1. Wia pun rasa menda yang sama ;)

      Delete
  2. Wia, tajuk tu Tak Note ke Take Note? Sekali imbas mcm tak nak note pulak.. tp bila baca entry berkobar2.. kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,,tengss tegur..
      dah edit ubah

      :)

      Delete
  3. wahhh, hehehe, lyana lambat lagi nak gi, ekekeke
    bak kata sis, belum berdarah manis, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. xpa biar lambat.
      Asalkan nanti join jugak nnt

      :)

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi